Pašteta, kifla i... Letovanje Marka Bijelića danas izgleda ovako, daleko od luksuza i egzotike

Pašteta, kifla i... Letovanje Marka Bijelića danas izgleda ovako, daleko od luksuza i egzotike

Autor: | 27/07/2024

0

Marko Bijelić uživa na letovanju

Ovog leta Instagram je dobio novu zvezdu. Njegovo ime je Marko Bijelićsin Dragane Mirković koji je stao uz majku u najtežim trenucima, onda kada je došlo do razvoda roditelja. 

Dejan Milićević

 

Od trenutka kada je otvorio profil za javnost, Marko je dobio preko 20 hiljada pratilaca, mahom ženskog pola.

To i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je sin naše folk zvezde, rođen pre 24. godine, lep i naočit mladić, a oni koji ga lično poznaju kažu da je dečko za primer.

Jelek, anterija i opanci: Marko i Manuela u narodnoj nošnji, fotografija oduševila

Ako ste mislili da Marko letuje na Sejšelima ili Maldivima, grdno se varate. Sin biznismena i pevačice ovo leto provodi u Banja Luci, kraj Krupskih slapova, okružen netaknutom prirodom, mirom i tišinom.

instagram/markobjlc

 

instagram/markobjlc

 

 

Osim, crkuta ptica, marko je pokazao i šta jede na proputovanju po prelepoj zemlji, a na drvenom stolu našla se pašteta i kifle, pite i jogur.

Deca Dragane Mirković, po svemu sudeći, neće nastaviti njenim muzičkim putem, ali jasno je da su nasledili njenu harizmu, kao i da će ih kroz život pratiti armija fanova, čime god odlučili da se bave.

instagram/markobjlc

 

Kako je u javnost dospela vest da se njegovi roditelji Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode, nakon više od dve decenije braka, tako je cela porodica dospela u žižu interesovanja javnosti i medija.

Da Marku popularnost ne smeta, imali smo prilike da vidimo u Beogradskoj areni, gde je bodrio mamu i bez ikakvih problema stao pred kamere srpskih medija.

Osim toga, Marko se nedavno po prvi put oglasio putem svog Instagram profila i nakon dužeg vremena odgovarao je na interesantna pitanja svojih fanova.

Pročitajte: Deca povukla POTEZ! Nika Tošić uradila isto što i Marko Bijelić u jeku razvoda Dragane i Tonija

S obzirom na to da su mu i mama i tata sa ovih prostora, jedan korisnik uputio je Marku pitanje - da li bi živeo u Beogradu?

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji.

- Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na „Onlifans” modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac - rekao je Marko.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram Marko Bijelic marko_vnm

Najnovije vesti