Aca Lukas u lošem stanju hitno primljen u Urgentni centar, poznat uzrok

Aca Lukas u lošem stanju hitno primljen u Urgentni centar, poznat uzrok

Autor: | 29/07/2024

0

Aca Lukas danas je hitno primljen u Urgentni centar!

Muzička zvezda je, kako Kurir saznaje, u zdravstvenu ustanovu došao sa temperaturom i ostalim tegobama, zbog čega će biti hospitalizovan.

Iako je želeo da izbegne bolnicu, prema rečima očevidaca, Lukas je delovao malaksalo:

- Pre pola sata sam ga video na ulazu u Urgentni centar. Kao svi građani koji su došli da se požale na zdravstveno stanje i on je predao knjižicu i sačekao u redu.

Luka Šarac

 

 

Videlo se da mu je jako loše. I pored toga on se ljubazno javio ljudima koji su ga pozdravili. Lekari su ga uveli u ordinaciju i zadržaće ga na daljem lečenju - priča izvor koji se tom prilikom zadesio na licu mesta.

Podsetimo, on je u narednom periodu otkazao sve nastupe i koncerte zbog narušenog zdravstvenog stanja, a ovu informaciju podelio je njegov menadžer i producent Saša Mirković.

Pročitajte: Ni moda ni muzika - Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović odabrala svoj put, bravo, Viktorija!

Otkrio je i o čemu se radi, te dodao da svi u narednih nekoliko dana iz Acinog tima očekuju njegov oporavak.

- Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja.

A.H./ATAImages

 

Svi s nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P. S. Da se ne bi spekulisalo, radi se o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet - poručio je Mirković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović