Komšije razvezle jezik o Ristovskom, ništa dobro nisu rekli, a o Anici izustili samo jedno...

Komšije razvezle jezik o Ristovskom, ništa dobro nisu rekli, a o Anici izustili samo jedno...

Autor: | 29/07/2024

2

Komšije Lazara Ristovskog nemaju lepo mišljenje o njemu

Lazar Ristovski broji velike uloge i decenije provedene na daskama koje život znače, ali čini se da je i broj onih koji nemaju lepo mišljenje o glumcu iz godine u godinu rastao i rastao.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Još dok je Lane Gutović bio živ, izneo je prilično teške reči o Ristovskom, a nedavno je slično uradio i njegov sada već bivši prijatelj Radoš Bajić koji je Lazara, javno prozvao nazvavši ga „pohlepnim“ i „bahatim“.

Sada su na red došle i komšije Lazara Ristovskog, pored kojih je glumac živeo dok je boravio u Zemunu u njegovoj vili sa bazenom, opasanom zidinama, a sada je sreću našao na drugom mestu sa Anicom Lazić koja je od glumca mlađa 39 godina, što i ptice na grani sada već znaju.

Pročitajte: Svi pričaju o sukobu Lazara Ristovskog i Radoša Bajića - Bogdan Diklić prestao je da se druži sa njima još pre četiri decenije

- Ristovski je kuću već prodao. Ne živi ovde već neko vreme. Ja ga znam samo iz viđenja. Kad kog sam ga videla bio je namršten, nadrndan. Nikad se nije nasmejao ni javio, a ni prve komšije ne misle ništa bolje o njemu, to znam jer se družim sa njima. 

Njegovu devojku nisam videla nikada, ali sam čula za njih.

Razumem ja sve to, ljubav ne zna za godina, ali ne mislim da je to prava ljubav - istakla je komšinica proslavljenog glumca.

- Živeo je tu kod mene, ne priča puno sa komšijama. Ne znam stvarno kakav je to čovek. Znam da smo bili komšije, ali nisam imao nikakav kontakt sa njim.

ATA Images

 

Nemam ništa protiv njega, čuo sam da nije pričao godinama sa jednim komšijom, ali ne znam što, ne ulazim u te stvari, to sam čuo jer mi se ovde svi znamo.

Ja protiv njega stvarno nemam ništa, volim da gledam filmove u kojima glumi - rekao je još jedan bivši komšija Ristovskog, prenosi Blic.

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Slobodan 16:27 31.07.2024
Odgovori

Stara stvar seoske i malograđanske Srbije "šta kažu komšije" klasično "rekla ,kazala" ogovaranje . Pa zato je i postavljen visoki zid oko kućnog dvorišta da mu ne zija svsko unutra i da mora da se ceri svakoj šuši da bi ga ona hvalila da je" baš fini komšija" . Čovek želi privatnost a ne da je "javno dobro" zato što je glumac ili neka druga javna ličnost .

Brankica 23:34 06.08.2024
Odgovori

Kažu komšije da je bio nadrndan. Pa to je normalno muškarcima čak i onima koji navrse 60 godina. Imaju tada taj problem da im se teško diže dj*ka i onda i oni koji su bili ljubazni i šarmantni posle 60-tih godina postaju bas nadrndani.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti