Već deceniju uživaju u braku, a evo koliko godina su imali Srđan Predojević i njegova supruga kada su se venčali

Već deceniju uživaju u braku, a evo koliko godina su imali Srđan Predojević i njegova supruga kada su se venčali

Autor: | 02/08/2024

0

Brak Srđana Predojevića i Mirjane Lazarević sklopljen je na najromantičniji način, pre tačno deset godina u gradu ljubavi.

Za deceniju ljubavi dobili su dvoje dece, a manje je poznat podatak da su dve godine pre nego što su stali na "ludi kamen" doživeli veliku tragediju izgubivši bebu.

Antonio Anhel / Ata images

 

Voditelj je jedna od onih javnih ličnosti koje se trude da privatni život sačuvaju daleko od očiju javnosti, te su retke prilike kada možemo da ga vidimo u društvu lepše polovine na nekom javnom događaju.

Srđanova supruga je po zanimanju pravnica i nije tajna da je mediji ne zanimaju, ali je istovremeno mužu bezrezervna podrška, kako u životu tako i na poslovnom planu.

Pre nekoliko godina, kada je Predojević prolazio kroz jedan od najtežih profesionalnih i privatnih trenutaka u momentu kada je izgubio posao na Prvoj televiziji, Mirjana je znala da će ipak na kraju sve biti baš kako treba.

Pročitajte: Ne drži ga mesto - Srđan Predojević neće više voditi jutarnji program

Ovih dana porodica Predojević uživa na jadranskom primorju, te novinar redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama kako se provodi na zasluženom odmoru.

Brak Srđana Predojevića i njegove Mirjane trebalo bi da svima bude primer kako ljubav, razumevanje i kompromis rešavaju i najteže životne probleme, a da li ste znali sa koliko godina je voditelj izgovorio sudbonosno "da"?

Sa 43, dok je njegova partnerka imala samo godinu manje, tačnije 42.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti ja sam odlučio.

Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe, i drugih, i imaju bolju moć procene kakav je ko - priznao je Predojević jednom prilikom za Story.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Miša Obradović

Najnovije vesti