Jelena je oštro kritikovala Brenu za oblačenje, ali ovo će zauvek morati da prihvati, tu su iste!

Jelena je oštro kritikovala Brenu za oblačenje, ali ovo će zauvek morati da prihvati, tu su iste!

Autor: | 02/08/2024

0

Karleuša i Brena svaka na svoj način, a pre svega kvalitetom i radom, decenijama opstaju na našem medijskom nebu.

Svaka iza sebe ima armiju vernih fanova, koji ih prate na svakom koraku. 

Instagram

 

Naravno, kada je reč o dve tako velike zvezde, neminovno je interesovanje za njihov porodični život, prijateljstva i putovanja, a svakako i za izbor garderobe, šminku, frizuru... 

I jedna i druga često su bile mete članova raznih modnih žirija, koji su za njih imali i reči hvale, ali i brutalne kritike. Kada je nedavno redakcija Hype televizije zamolila Jelenu da prokomentariše stajling Lepe Brene, ona je, kao uvek, bila brutalno iskrena. 

Pročitajte: Da li biste smele da obučete haljinu Nike Tošić - Mama Jelena oduševljena modelom, a ostali?

- Brena je žena sa čijom se glavom igraju mnogi - započela je Karleuša, koja po mišljenju mnogih ide u korak sa svetskim trendovima. 

- U poslednje vreme neko se ozbiljno igra sa Brenom. A igra se i sa svojom slobodom jer je ovo što imamo priliku da vidimo na Breni - krivično delo.

- Slobodno mogu reći da ko god se u poslednje vreme bavi Breninim kostimima čini zločin prema jednoj legendi i za to treba da odgovara.

Stajlinzi u kojima se folk zvezda pojavljuje njenu mlađu koleginicu asociraju na pomisao da je Brena, kako je navela, zaposednuta. 

- Ne znam šta bih drugo mogla da pomislim osim da Brena uopšte nije tu.

Kao da su vanzemaljci ušli u njeno telo i žive u tim neverovatnim kostimima. Prosto, ne mogu da poverujem da ona dozvoljava sebi da tako nešto obuče za nastup.

ATA Images

 

Uz konstataciju da Brenu mnogo voli i molbu da joj ne zameri na brutalnim konstatacijama Jelena Karleuša je zaključila: 

- Znam da će mi zameriti. Ta žena je velika legenda i zauvek će to biti. Smatram da njeno “pakovanje” mora biti onakvo kako zaslužuje: besprekorno i u skladu sa mnogim stvarima koje je prate. Ovo što vidimo to definitivno nije. 

Uprkos oštrim opaskama Jelena Karleuša je bila blagonaklona kada je trebalo oceniti Brenin autfit. Dala joj je ocenu 3+. 

Pročitajte: MODNI ŽIRI Karleuša bez dlake na jeziku o oblačenju Lepe Brene - Znam da će mi zameriti

Međutim, iako su drugačije stilizovane i svaka modu prati na svoj način, malo je poznato da su Karleuša i Brena u jednom slične, ako ne i iste. 

Podatak koji se može pronaći na Vikipediji kaže da je Jelena visoka 180 cm, skoro kao i Brena, koja je niža svega dva santimetra. 

Andreja Damnjanović

 

Visoke, zgodne, uspešne, šta žena još da poželi...

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Miloš Mileić /Antonio Ahel ATA images

Slične Vesti

Najnovije vesti