Voja Brajović oženio 23 godine mlađu Milicu pa otkrio: Da sam ja odlučivao, dece ne bi ni bilo

Voja Brajović oženio 23 godine mlađu Milicu pa otkrio: Da sam ja odlučivao, dece ne bi ni bilo

Autor: | 02/08/2024

0

Deca Voje Brajovića njegovo su najveće bogatstvo jer su odrasli u ozbiljne, vaspitane i kulturne ljude, pa tako glumac nikada nije krio koliko je ponosan na naslednike.

Ipak, poznat kao neko ko nema dlake na jeziku dramski umetnik govorio je o roditeljstvu, te se dotakao nekih tema koje su pokrenule oprečna mišljenja.

A.H/Ata Images

 

Jedan od omiljenih glumaca svih generacija pored glume koja mu je prva ljubav posvećen je porodičnom životu koji neguje sa 23 godine mlađom koleginicom Milicom Mihajlović.

Venčali su se 2002. godine nakon čega su dobili i sina Relju.

- Milica je puna života, optimizma i talenta. Taj spoj je dragocen za svakog ko se sa njom druži na bilo koji način. Relja je jedna Miličina vrlo hrabra odluka, moja nije.

Ja sam uvek govorio prosto da to ne mogu, jer ne mogu. Eto, to je isto jedna od njenih bitnih karakteristika, da učini ono što misli da treba da učini. Učinila je bolje nego što sam ja mislio.

Pročitajte: Da li je Tihi zaslužio toliko? Penzija Voje Brajovića je ovolika

Ja sam sada mator za tu vrstu roditeljstva, ali je zato to sad nekako slađe. Sve su to bile odluke mojih hrabrih supruga.

Da sam ja odlučivao ne bi ni bilo dece. Sigurno - rekao je Voja Brajović svojevremeno u emisiji „Sve što mi pripada“.

Podsećanja radi, deca Voje Brajovića iz prvog braka sa Ljiljanom Vukota i Iskra su odrasli i zreli ljudi koji imaju svoje porodice, a slavni glumac uskoro će postati deda po drugi put, kada njegova mezimica na svet donese dečaka.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Mirko Tabašević

Najnovije vesti