Fotografija malog Vukana Vučića i Novaka Đokovića obišla Srbiju: Tamara objavila trenutak najveće sreće

Fotografija malog Vukana Vučića i Novaka Đokovića obišla Srbiju: Tamara objavila trenutak najveće sreće

Autor: | 05/08/2024

1

Vukan Vučić i Novak Đoković, fotografija obišla Srbiju

Tamara Vučić čestitala je srpskom teniseru Novaku Đoković pobedu na Olimpijskim igrama, gde je u finalu preko dva sata vodio ljutu borbu sa sjajnim Špancem Karlosom Alkarzom i na kraju odneo pobedu za našu zemlju.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

Supruga predsednika Srbije na orginalan način čestitala je našem Noletu, tako što je objavila prelepu fotografiju sina Vukana koji je pored srpske zastave u maminom naručju stao zajedno sa Noletom.

Pročitajte: Ovako treba da reaguje žena najboljeg na svetu? Evo šta je Jelena uradila kada je Novak došao do tribina FOTO

- Ponos, skakanje od sreće i suze radosnice! Čestitke na borbenosti, na odlučnosti, snazi, talentu, posvećenosti, energiji! Na svemu što čini najboljeg tenisera svih vremena - Novaka Đokovića!

Dan za radost i istoriju, za našu Srbiju! - napisala je Tamara u opisu slike, a ispod iste nizale su se reči hvale.

Instagram/tamara.vucic.serbia

 

Inače, Novak Đoković Olimpijske igre je osvojio sa 37 godina i postao jedini teniser svih vremena koji je osvojio apsolutno sve, pa mnogi stručnjaci smatraju da se to više nikada neće ponoviti.

U kratkoj izjavi za medije rekao je da mu je ovo najveći profesionalni uspeh i da je izuzetno srećan što je uspeo našoj državi da obezbedi zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, jer joj je to uvek dugovao.

Kako se srpski sveštenik doatakao Đokovića na liturgiji, pogledajte na snimku ispod

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs M.K./ATA Images/Clive Brunskill/Getty Images