Gde si sada, veliki prijatelju? U Đokovićevom boksu bio inventar, Novak ga gledao kao Boga, a ON ni da mu čestita zlato?

Gde si sada, veliki prijatelju? U Đokovićevom boksu bio inventar, Novak ga gledao kao Boga, a ON ni da mu čestita zlato?

Autor: | 05/08/2024

2

Novak Đoković odneo je zlato na Olimpijskim igrama, ušao u istoriju, a što se nas tiče može i u udžbenike svetske i domaće.

Čestitke su se nizale, kako od pevača, glumaca, preko članova velike porodice Đoković, sve do eminetnih svetskih faca, koje pomno prate i to godinama, svaki Novakov udarac reketom.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Ipak, jedna čestitka je izostala, bar na društvenim mrežama, a mnogima je upravo to zapelo za oko.

Naime, dok se Novakove slike dele i šire mrežama, na profilu, ali i na Instagram storiju njegovog bivšeg trenera Gorana Ivanišević čestitke za Novakov vanserijski uspeh nema.

Pročitajte: Pojavio se snimak Dijane Đokovića, na tribinama nije bila, a u Beogradu uhvaćena u ovakvom izdanju

Da li mu je Ivanišević čestitao pobedu privatnom porukom ili preko poziva, to se ne zna, ali javnost je bila prilično u čudu kada se na profilu hrvatskog trenera nije našla nijedna objava oko Novakove pobede, ali one slike iz 2021. godine kada su zajedno osvajali pehare, stoje kao uspomena na lepa vremena.

Podsetimo, Novak Đoković raskinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem početkom ove godine, a kako ne bi bilo sumnje i spekulacija, informaciju je na svom Instagramu lično potvrdio.

- Jasno se sećam trenutka kada sam pozvao Gorana da postane član ekipe. Bilo je to 2018, kada smo Marjan (Vajda) i ja tražili neki inovativan i magičan servis koji bismo dodali našem duetu.

Lintao Zhang/Getty Images

 

Ne samo da smo dobili servis, već i mnogo smeha, zabave, prvo mesto na kraju godine, brojne rekorde i još 12 grend slem titula, kao i novih finala. Da li sam pomenuo i malo drame? (smeh)

Pročitajte: Ovako treba da reaguje žena najboljeg na svetu - Evo šta je Jelena uradila kada je Novak došao do tribina FOTO

Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju.

Hemija na terenu imala je svojih uspona i padova, ali naše prijateljstvo uvek je bilo čvrsto.

Bob Martin/Getty Images

 

U stvari, s ponosom mogu da kažem da smo, osim zajedničkih pobeda na brojnim turnirima, imali i dugogodišnju bitku sa strane, u igrici Parchisi. Taj turnir za nas nikad ne prestaje - otkrio je Novak u svom duhovitom maniru.

„Šefinjo, hvala ti za sve, prijatelju. Volim te!”

Ipak, jutros je Ivanišević za Sport klub  izjavio da je oduvek želeo da novak osvoji zlato na Olimpijskim igrama.

„Neverovatno, bilo je zapisano, prva titula ove godine da bude na Igrama! Posle ovoga može da bude i poslednji ove godine. Scenario je ispao najbolji i najlepši. Povreda, operacija, loše finale Vimbldona, ali videlo se šta znače volja i želja. Kada igra kako može, najbolji je teniser na svetu, ne može mu niko ništa“, rekao Ivanišević za Sport klub.

Komentari (2)

Loading
Llljana 21:25 05.08.2024
Odgovori

Prvo, bravo za Novaka! Drugo, Ivanisevic mu je cestitao i osvrnuo se na njihove razgovore u kojima mu je Novak govorio koliko zeli Olimpijsko zlato. Vasi novinari nisu uradili domaci zadatak…

hellomagazin.rs Photo by AELTC/Joe Toth via Getty Images

Najnovije vesti