Novak Đoković kum sportisti koga svi obožavamo, bio najveseliji na raskošnoj svadbi, snimak i danas gledamo

Novak Đoković kum sportisti koga svi obožavamo, bio najveseliji na raskošnoj svadbi, snimak i danas gledamo

Autor: | 06/08/2024

0

Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, nakon čega je stiglo na hiljade poruka podrške našem teniseru, a nije izostala ni od kuma!

Clive Brunskill/Getty Images

 

Malo ko zna da je Nole bio kum na venčanju našeg poznatog sportiste koji je 2017. osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti u kategoriji do 90 kilograma i doneo priznanje na koje smo čekali 37 godina.

U pitanju je naš zlatni Nemanja Majdov koji je 2021. godine stao na ludi kamen, kada se oženio svojom dugogodišnjom devojkom Anjom Lojpur.

U Sokocu, tačnije na Podromaniji, Milorad Dodik i Novak Đoković bili su glavne zvezde na svadbi decenije u ovom delu Srpske.

Pročitajte: Ani Ivanović slomio srce, Novaka i Jelenu venčao - Ovaj fatalni zavodnik je Đokovićev kum

Đoković je na svadbu stigao avionom i sleteo na sarajevski aerodrom.

Dodik je na Sokolac stigao helikopterom, u ranim popodnevnim satima, jer je u ovaj grad došao ne samo na svadbu, već i na posao.

- Ne znam odakle da počnem i da li se to uopšte može opisati rečima, jer to je nešto što nema cenu.

Hvala svima koji su došli i učinili naše venčanje nezaboravnim, porodici, prijateljima, kumovima, mojim kolegama mađioničarima.

Osećali smo se neverovatno, kao u bajci, puni sreće i radosti. Ovo je nešto što ćemo pamtiti do kraja života i nešto što ćemo reći našoj deci, ako Bog da.

Hvala vam prijatelji, posebno veliko hvala mom prijatelju i bratu, šampionu Noletu, i mom dragom predsedniku Dodiku, koji je došao sa svojim sinom Igorom, što su odvojili vreme za nas, zajedno se radovali i pevali i učinili našu radost nezaboravnom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Takođe, ne mogu a da ne napomenem da me se na dan našeg venčanja setio i moj prijatelj, predsednik Vučić, koji me je tog jutra pozvao, poslao telegram i svojom pažnjom mi ulepšao dan.🙌

A iznenadni dolazak igumana oca Luke bio je poseban. Ovo je bio najlepši dan u mom privatnom životu, privilegija i čast. Čovek je bogat onoliko koliko su mu prijatelji. Slava Bogu za sve, volim vas - napisao je tada Majdov.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images

Najnovije vesti