Da ga ni na ulicu ne pustite samog: Suprug Nataše Ninković se baš promenio, kakav frajer FOTO

Da ga ni na ulicu ne pustite samog: Suprug Nataše Ninković se baš promenio, kakav frajer FOTO

Autor: | 06/08/2024

0

Suprug Nataše Ninković, uspešni biznismen Nenad Šarenac, iako oženjen glumicom, u javnosti skoro da jedva može da se vidi. 

U srećnom braku uživaju punih 26 godina i ponosni su roditelji blizanaca Matije i Luke

ATAImages/Antonio Ahel

 

Nataša je Nenadu rekla „da” sa samo 25 godina i nikada nije krila da je pronašla čoveka svog života, iako je stariji od nje čitavu deceniju. 

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake.

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga. I decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - rekla je svojevremeno glumica za domaće medije.

Pročitajte: Svaka majka bi ga poželela za zeta - Ovo je Matija, prelepi sin Nataše Ninković

Suprug Nataše Ninković toliko ju je opčinio da je zbog njega odbila i čuvenog američkog reditelja Olivera Stouna.

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno u Beogradu, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. 

Milan Maricic/ATAImages

 

Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: „Naravno” - priznala je Nataša svojevremeno za Blic i dodala da je srećna žena i na poslovnom i na privatnom planu. 

Suprug Nataše Ninković baš se promenio

Tome u prilog svedoče i Natašine najnovije objave na Instagramu, gde je pokazala da ove tople avgustovske dane provodi ne na moru, nego u prelepoj prirodi, na Durmitoru.

Društvo joj pravi upravo voljeni suprug, čiju je fotografiju posle dosta vremena objavila na društvenim mrežama. 

Složićete se da, iako je 10 godina stariji od glumice, seda kosa u stilu Džordža Klunija savršeno mu stoji, pa zaista možemo da zaključimo da Nenad nikad nije izgledao bolje. 

Šta vi kažete? 

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti