Marija Kilibarda stvorila je brend nakita, a na ruci nosi ovakvu burmu FOTO

Marija Kilibarda stvorila je brend nakita, a na ruci nosi ovakvu burmu FOTO

Autor: | 07/08/2024

0

Burma Marije Kilibarde bez dijamanta

Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Bane Vučelić uskoro će postati roditelji, a lepa voditeljka čeka devojčicu.

Prvi put posle tri godine, koliko već traje njihova romansa, Marija Kilibarda i Branislav Vučelić pojavili su se zajedno prošle godine na jednom javnom događaju i time jasno stavili do znanja koliko je njihova veza ozbiljna.

S druge strane, dugo se spekulisalo o tome kada će par organizovati venčanje, a po svoj prilici, ono se desilo u strogoj tajnosti, s obzirom na to da na ruci Marije Kilibarde sija prsten koji izgleda kao burma.

Miloš Nadaždin

 

Budući da je lepa voditeljka i tvorac brenda nakita i prsten na ruci Marije Kilibarde izgleda potpuno autentično.

Bez dijamanta, cirkona, brilijanta, Marija je ponela jedinstven komad nakita, a da li je u pitanju venčani prsten, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, kako su mediji prenosili pre dve godine, Marija je imala dobro osmišljen plan za venčanje sa Banetom, ali i to kako će izgledati burme toga dana.

Pročitajte: Trudna Marija Kilibarda prošetala gradom, hajd što je visoka 182 cm, ali u njenu kosu svi gledaju FOTO

- Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme - objasnio je izvor tada.

instagram/kilimara

 

- Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života - rekao je izvor, koji ističe da su voditeljka i njen partner jako skladan par.

- Siguran sam da će se super slagati u braku, jer im veza odlično funkcioniše.

Ne svađaju se, dopunjuju se u svakom smislu. Porodice su se takođe upoznale, i svi iz okruženja prihvataju njihov odnos. To je jako bitno za skladan odnos - rekao je za kraj izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti