Najveću sreću neće podeliti sa njim, Ilda Šaulić drhtavim glasom sve potvrdila

Najveću sreću neće podeliti sa njim, Ilda Šaulić drhtavim glasom sve potvrdila

Autor: | 07/08/2024

0

Ilda Šaulić ovog leta ne odmara već vredno radi na onome što priprema svojoj publici s prvim danima jeseni.

U junu je pevačica obradovala sve obožavatelje jer je najavila ono što svi željno iščekuju već punih šest godina. Pogađate, u pitanju je koncert Ilde Šaulić.

M.P./ATAImages

 

U septembru 2018. godine muzička zvezda priredila je veče za pamćenje u bašti prestižnog beogradskog restorana za one najvernije fanove, porodicu i prijatelje.

Ovog puta se odlučila za veći prostor, u pitanju je "MTS dvorana", a karte su se rasprodale brzinom svetlosti, te je ostao još veoma mali kontingent.

Na prvom solističkom koncertu najveća podrška bio joj je otac Šaban, sa kojim je zapevala nekoliko njegovih hitova zajedno na bini.

Koncert Ilde Šaulić biće pravi spektakl

Ove godine on neće makar fizički biti prisutan, ali je stalno u njenim mislima i upravo ovaj koncert Ilde Šaulić biće posvećen velikanu srpske muzičke scene.

Na pitanje novinarke da li razmišlja o tome kako će ove godine nastupiti bez najveće podrške i najbitnijeg muškarca pevačica je iskreno odgovorila:

Rajko Ristić

 

- Prosto jednom za sve ovo vreme sam provukla tu misao kroz glavu zato što je on na prethodnom koncertu bio u prvom redu i znam da je bio preponosan.

To mi je i rekao kada se to sve završilo, kazao mi je: "Ja sam toliko ponosan, imao sam veću tremu nego što sam ikad u životu imao za sebe" i ja verujem da je tako.

Pročitajte: Ženski deo porodice Šaulić ponovo na okupu - Gordana i Sanela plenile na promociji Ildinog spota

Sigurno da će mi nedostajati, opet se nosim tom mišlju da, iako njega nema, on je u mom životu i te kako prisutan. Ako ništa drugo, njegove pesme se slušaju svuda.

Mislim da sve ovo što sada radim on od nekud prati i da mi daje neku pomoć i podršku i snagu da ja sve ovo što volim radim i dalje na najbolji mogući način - bila je iskrena Ilda za "Grand online".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti