Maja Ognjenović kroz suze na 40. rođendan priznala: Definitivno je sada kraj, mnogo mi je teško

Maja Ognjenović kroz suze na 40. rođendan priznala: Definitivno je sada kraj, mnogo mi je teško

Autor: | 07/08/2024

0

Sinoć su naše zlatne odbojkašice poražene od Italije i zaustavljene u pohodu na medalju na ovim Olimpijskim igrama.

Tugu i bol nisu mogle da sakriju sve reprezentativke, a posebno kapitenka jer se reprezentativna karijera Maje Ognjenović upravo jučerašnjim porazom i završila.

Sara Esposito/IPA Sport/ipa-agen / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Tugu što u dresu reprezentacije nije osvojila još jednu medalju podelila je sa svima, a njene emotivne reči duboko su pogodile najvernije fanove.

- Kraj je definitivno, zato što je došlo vreme za to. Uživala sam, bilo mi je prelepo, prezahvalna sam na svemu, na svim emocijama, na svakoj medalji, na svakom porazu, na svakoj naučenoj stvari.

Svim suigračicama, bivšim i sadašnjim, selektorima, bivšim i sadašnjim, ljudima u Savezu. Ogroman osećaj zahvalnosti. Mnogo mi je bilo lepo i mnogo mi je bilo teško.

Bilo je emotivno, svi su došli za moj rođendan. Trudila sam se da nemam nikakvu emociju zbog opraštanja. Nisam dozvolila da me to omete, niti sad.

Pročitajte: Dača Ikodinović od Maje Ognjenović stariji ovoliko - Da li je moguće da je tolika razlika?

Da je kraj, jeste, teško je to prihvatiti, ali ovo je možda jedini put da su, osim roditelja, svi moji bili tu. Inače sam bila emotivna, raspali smo se na Noletov govor, imali smo video u Selu gde su se naši javljali.

Poslednja dva dana se puno plakalo, ogroman naboj za sve nas i prevelika želja. Nije bilo jednostavno ostati priseban i prihvatiti poraz, prijatelji i porodica na tribinama, a rezultat je izostao - rekla je ona.

Reprezentativna karijera Maje Ognjenović okončana je na njen jubilarni 40. rođendan iako su se svi nadali drugačijoj proslavi.

rts printscreen

 

Ona je sinoć posle poraza potrčala odmah u zagrljaj suprugu Danilu Ikodinoviću, koji joj je najveća podrška i najbolje je razume u ovim teškim trenucima.

Dača je odavno završio profesionalnu karijeru, a u jednom od skorašnjih intervjua otkrio je da sada ponosno nosi titulu "žene sportiste" nakon što je prekinuo privatni biznis.

- Preuzeo sam sad ulogu "žene sportiste", ništa mi nije teško, sve radim po kući. Zbog korone sam zatvorio kafanu, ali neću to ponovo počinjati.

Završio sam sa ugostiteljstvom. Treniram, sad je sve drugačije - bio je iskren nekadašnji vaterpolista.

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Photo by Christian Petersen/Getty Images

Slične Vesti