Lepa Brena u svojoj kući ženu plaća samo za ovo: Rekla sam sebi da to neću da radim

Lepa Brena u svojoj kući ženu plaća samo za ovo: Rekla sam sebi da to neću da radim

Autor: | 07/08/2024

1

Reči najpopularnijih javnih ličnosti neretko se prepričavaju i komentarišu, a upravo je takva i jedna izjava Lepe Brene od pre nekoliko godina kada je govorila o kućnim poslovima.

Folk diva poznata je kao vrsna domaćica, ali nije ni tajna da sa njom u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi žive i žene u koje ima najviše poverenja kad je reč o održavanju domaćinstva.

Andreja Damnjanović

 

Gostujući u emisiji "Magazin In" pre više od decenije pevačica je otkrila da se ona nikada ne bavi kućnim poslovima, već da za to dobro plaća žene koje održavaju njen dom.

- Kućnim poslovima se ne bavim uopšte u smislu da čistim, kuvam, perem, peglam. To sam radila dok sam živela u malom stanu sa porodicom, odnosno majkom. 

Mi smo morali da radimo sve, da kuvamo, peremo, peglamo, heklamo, vezemo goblene, krečimo. Meni se to do moje 18, 19. godine toliko smučilo.

To je posao koji niko ne ceni i niko ne vidi da je urađen, pošto je to kategorija koju niko ne ceni ja sam još kao klinka odlučila da kad god zaradim novac pola ću odvajati da plaćam nekoga ko će se time baviti.

Pročitajte: Jelena je oštro kritikovala Brenu za oblačenje, ali ovo će zauvek morati da prihvati, tu su iste!

Ova izjava Lepe Brene naišla je na oprečna mišljenja. Dok pripadnice lepšeg pola uglavnom smatraju da je pevačica potpuno u pravu, ima i onih koji tvrde da se muzička zvezda sa karijerom i izobiljem razmazila.

I dok se ona ne hvata kućnih poslova, njen mlađi sin Viktor obožava da uđe u kuhinju, posebno kada se priprema krsna slava Sveti Arhangel Mihailo.

Prethodne godine obaveštavao je svoje pratioce na Instagramu kako on i njihova kućna pomoćnica i žena od poverenja Kata pripremaju ogroman lonac sarmi za sve goste.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić Dalibor Danilović