Niko nije znao da je ova poznata novinarka bivša devojka Andrije Miloševića

Niko nije znao da je ova poznata novinarka bivša devojka Andrije Miloševića

Autor: | 09/08/2024

0

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa toliko su dugo zajedno da mnogima deluje da nisu imali život, a ni ljubav pre nego što su upoznali jedno drugo.

Zato je podatak ko je bivša devojka Andrije Miloševića veoma iznenadio jer kako je moguće da smo na tu ljubav zaboravili?

Marija Mladjen/ATAImages

 

Svi se negde kao kroz maglu sećamo njegove emotivne romanse sa nekadašnjom misicom Anom Šain, sa kojom je dve godine uživao u lepim trenucima.

Par se mogao videti na brojnim gradskim dešavanjima, a Andrija, iako je snimao gotovo svakodnevno, trudio se da uvek nađe vremena za nju, pa je u glumačkim krugovima osvanula šala da Banjo devojku prati u stopu i nigde je ne pušta samu.

Razišli su se posle dve godine, svako je krenuo svojim putem. Ana je kratko vreme radila kao televizijska voditeljka, potom je počela da se bavi modnim dizajnom.

Bivša devojka Andrije Miloševića je ona

Nakon nje popularni glumac trudio se da privatni život, posebno emotivni segment, sakrije od očiju javnosti, u čemu je uspevao sve dok nije upoznao sadašnju suprugu.

Baš zbog toga smo se iznenadili kada smo saznali da je bivša devojka Andrije Miloševića popularna crnogorska novinarka Irena Radulović.

 

 

Lepu voditeljku publika je upoznala kao petnaestogodišnjakinju kada je radila kao saradnica na jednoj emisiji crnogorske nacionalne televizije, a godinama kasnije postala je novinarka informative TV Nova M.

Ipak, šira javnost ju je posebno zavolela, gledajući je u klipovima koje njen suprug, nekadašnji bokser Jovan Radulović, objavljuje na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Relja je najsrećniji dečak na svetu - Andrija Milošević sinu napravio iznenađenje na moru FOTO

Upravo on, gostujući u emisiji „Pretres” na Hype televiziji, otkrio je da je Irena pet godina provela u emotivnoj vezi sa Andrijom.

Nakon razlaza ostali su u dobrim odnosima, a ubrzo su oboje upoznali srodne duše, Irena supruga Jovana sa kojim ima dvoje dece, a Andrija Đeđu koja mu je pre dve i po godine podarila naslednika Relju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti