Danas je ćelav, a ovako je Veljko Ražnatović izgledao sa šiškama i kosom do ramena

Danas je ćelav, a ovako je Veljko Ražnatović izgledao sa šiškama i kosom do ramena

Autor: | 09/08/2024

0

Izgled Veljka Ražnatovića s godinama, logično, doživeo je veliku transformaciju.

Danas je otac trojice dečaka, suprug, uspešni sportista, te njegov imidž pristaje baš svim ovim ulogama i titulama, ali i obavezama koje one nose.

Mirko Tabašević

 

Naslednik najveće folk dive u regionu od prvog dana života nalazi se pred objektivom kamere, pa svi dobro pamtimo njegovo detinjstvo i odrastanje.

Baš kao svaki dečak i on je prolazio kroz razne faze ponašanja i izgleda, a možda je najsimpatičniji bio u periodu kada je njegova mama održavala prvi koncert na beogradskom Ušću.

Tada je bokser imao svega deset godina, njegova sestra Anastasija dve manje, a izgled Veljka Ražnatovića iz tih dana svakog je očaravao.

Naime, dok je bio dečak imao je malo dužu gustu kosu i ništa manje guste šiške, te svi pamte njegovo pojavljivanje na Cecinom koncertu na Ušću.

Pročitajte: U Veljkovom životu ON zauzima posebno mesto: Bio mu je kum na venčanju, a sada je krstio Isaiju

Već tada je Ražnatović važio za jednog od veoma lepih dečaka, ali kada je došao u tinejdžerske godine, odlučio je da promeni imidž.

Nedavno je internetom počela da kruži fotografija iz perioda kada je Veljko bio mali i dok je imao dugu kosu. Korisnici društvenih mreža otkrili su da im je Cecin sin sa takvom frizurom bio presladak.

youtube printscreen Magazin IN

 

Nema sumnje da će sigurno jedan, ako ne i sva trojica Veljkovih sinova, proći kroz istu fazu tokom odrastanja jer već sada sva trojica su tatine kopije.

Kako je proslavljeni sportista izgledao kao desetogodišnjak pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dusan Milenkovic / ATAImages

Najnovije vesti