Milena Popović ovo nikad neće prežaliti, u stanu koji je izgoreo jedno je zauvek postalo pepeo

Milena Popović ovo nikad neće prežaliti, u stanu koji je izgoreo jedno je zauvek postalo pepeo

Autor: | 09/08/2024

0

Dom Milene Popović nakon Oliverovog ubistva bio je u beogradskom naselju Banovo brdo, gde je živela sa sinom Bogdanom sve do avgusta prošle godine.

Kutak je bio moderan, zadovoljavao je estetske kriterijume savremenog dizajna, ali je, s druge strane, ono važnije, odisao toplinom i ljubavlju.

Instagram

 

Dnevni boravak krasila je siva garnitura, u koju se savršeno „uklopila“ siva mačka, kućni ljubimac od kojeg se Bogdan nije odvajao.

Rafiniranost, mudrost i postojanost odlike su ove neutralne boje koja je dominirala u dekoraciji životnog prostora.

Ono što smo još mogli da primetimo je da su se ove neutralne boje uglavnom ukrštale sa zelenim detaljima – jastucima, stolicama, kuhinjskim elementima, ukrasima.

Dom Milene Popović izgoreo je potpuno

Dom Milene Popović sada je na novoj adresi s obzirom da je prošlog avgusta potpuno izgoreo usled kratkog spoja u spavaćoj sobi.

Iako izvesno vreme tada niko nije boravio u stanu, do današnjeg dana ostala je nepoznanica kako je moguće da se to dogodilo. 

Ono što je odmah bilo jasno je da od topline porodičnog doma nije ostalo ništa. I to je ono za čim državna sekretarka najviše žali.

Ona i njen mezimac obožavali su da se okupe u trpezariji za velikim stolom i uživaju u zajedničkim obrocima dok bi im društvo pravio kućni ljubimac.

Milena i Bogdan sada žive u Novom Sadu, gde je i njen dugogodišnji partner Igor Jurić.

Instagram

 

Milena, koja je, inače, državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine, često je na meti javnosti – jedni je hvale, drugi više vole da je kritikuju.

Kada je otkrivena njena veza sa Jurićem, mnogi je nisu štedeli. Ali, svako ima pravo da bude srećan.

Pročitajte: U zagrljaju najvoljenijeg muškarca - Zavirite na tajnu proslavu 40. rođendana Milene Popović FOTO

‒ Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo počeli da razgovaramo.

Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim tako. Desilo se nešto ponovo.

U njemu sam videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao. Desila se ljubav, i to je jedan vrlo lep i kvalitetan odnos.

Danas sam zaista srećna i nemam problem da to naglas kažem – otkrila je udovica Olivera Ivanovića prilikom gostovanja kod Slavice Đukić Dejanović.

Instagram

 

 


 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Boško Karanović

Najnovije vesti