Mateja Kežman šesti put tata! Tara tik nakon porođaja na nesvakidašnjem mestu sa bebom (foto)

Mateja Kežman šesti put tata! Tara tik nakon porođaja na nesvakidašnjem mestu sa bebom (foto)

Autor: | 10/08/2024

0

Iako smo tek pre dva meseca saznali da je supruga Mateje Kežmana u blagoslovenom stanju, sada je jasno da su oni lepe vesti uspeli dugo da sakriju.

Naime, Tara Šumonja je danas objavila fotografiju na Instagramu dok u naručju drži novorođenu bebu, te je svima jasno da su rode ponovo sletele u njihov dom u danima koji su za nama.

Instagram/Tara Šumonja

 

Proslavljenom fudbaleru ovo je šesto dete sa trećom ženom. Iz prvog braka sa Emilijom ima troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova, druga supruga Marija Perković podarila mu je sina Filimona.

Treća supruga Mateje Kežmana, prelepa Tara, 2019. godine rodila je sina Luku koji je prethodnih dana postao stariji brat, a toj ulozi i tituli se mnogo obradovao.

Lepe vesti o trudnoći Kežman i njegova lepša polovina podelili su samo sa najbližima, pa smo svi ostali pomalo zatečeni kada smo videli fotografiju na kojoj je u prvom planu bio Tarin trudnički stomak.

Pročitajte: Lepe vesti iz doma proslavljenog fudbalera - Mateja Kežman čeka šesto dete

Pol, kao i ime bebe ponosni roditelji nisu želeli da otkrivaju javno,ali verujemo da će i to uskoro učiniti jer ne postoji razlog da se kriju najlepše stvari i trenuci u životu.

Tara je na konto svog postporođajnog izgleda dobila samo pozitivne komentare, jer deluje kao da nikada nije bila trudna niti se porađala.

A i vratila se svom omiljenom hobiju i sportu koji obožava te je očigledno da joj je trudnoća prijala a porođaj prošao baš kako treba.

Čestitamo na prinovi!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram