Moja Milena je spala na ispod 50 kg, hemioterapija u toku, deca mala, Radoš Bajić otvorio dušu o velikoj borbi

Moja Milena je spala na ispod 50 kg, hemioterapija u toku, deca mala, Radoš Bajić otvorio dušu o velikoj borbi

Autor: | 10/08/2024

0

Radoš Bajić već godinama važi za jednog od najpopularnijih dramskih umetnika na glumačkoj sceni Srbije.

On je postigao velike uspehe od sedamdesetih godina, kada je krenuo da glumi, a najveća podrška kroz sve poslovne projekte bila je supruga Radoša Bajića i njegova večna ljubav, Milena.

Antonio Ahel /ATA Images

 

Radoš i Milena Bajić upoznali su se početkom sedamdesetih, kako je on otkrio jednom prilikom, a potom su zajedno ostvarili divnu ljubavnu priču.

Par zajedno ima dvoje dece: sina Nedeljka Bajića, poznatog glumca i producenta, i ćerku Jelenu Bajić Jočić, koja se proslavila kao režiserka i producentkinja.

Ipak, njihov život imao je mnogo uspona i padova, a najveća prepreka koju su imali bila je ona vezana za Milenino zdravlje.

Supruga Radoša Bajića je prava heroina

Par je zajedno prošao kroz velike muke i tešku borbu Bajićeve lepše polovine s rakom dojke.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake i da im kažem da na kraju tunela ima svetla.

I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi.

Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Gostujući u emisiji „Ko sam tebi i šta sam sebi” kod Ivana Stankovića reditelj je otkrio koji mu je bio najteži životni period kada je morao da bude hrabar:

- I u najtežim životnim trenucima, ja se obraćam Bogu, u to duboko verujem. Imao sam, na primer, trenutak kada se moja Milena razbolela, bila je veoma mlada, deca nisu mala ali u pubertetu.

Kada je operisana, primala je hemioterapiju, najžešću, ja je gledam kako se topi, kako je pala na ispod 50 kilograma.

Pročitajte: Razočarani Radoš Bajić o bivšem prijatelju Lazaru Ristovskom - Pedeset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo

Ja sve njih umirim i proverim da li spavaju i izađem, napolju vedra noć, vedro nebo, ja sam sam, kasna je noć. Pogledam u nebo, pomolim se Bogu i kažem: „Pomozi, Bože”, i meni je Bog pomogao.

Moja Milena je izgurala i onda je nastupio jedan prelep period života - rekao je na ivici suza proslavljeni glumac.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti