Posle 17 godina u Dubaiju Vesna Trivalić se vraća u Srbiju, razlog ne može biti lepši

Posle 17 godina u Dubaiju Vesna Trivalić se vraća u Srbiju, razlog ne može biti lepši

Autor: | 10/08/2024

0

Vesna Trivalić ima karijeru na kakvoj joj zavide sve mlađe kolege, a ono što je još bitnije, uvek je uspevala da izbalansira između profesionalnog i privatnog života.

Punih 17 godina je sa suprugom Nenadom Pandurovićem i sinom Nikolom živela daleko od granica naše zemlje, a povratak Vesne Trivalić u Beograd dogodio se pre nekoliko dana, i zvanično.

Zorana Mandić/ATAImages

 

Naime, ona se pre izvesnog vremena vratila u srpsku prestonicu gde je imala nekoliko poslovnih angažmana, a njen suprug sa naslednikom ostao je u Dubaiju gde im je donedavno bila porodična baza.

Ipak, odlučili su da trajno spakuju kofere i vrate se tamo gde im je najlepše, a i razlog za povratak Vesne Trivalić nije mogao biti lepši i jači.

Povratak Vesne Trivalić obradovao je sve

Poznata kao jedna od javnih ličnosti koja ne voli da daje izjave medijima, glumica je nedavno tek kratko izjavila da se seli nazad za Beograd u julu ove godine:

- Važne su moje mlade kolege, a ne ja. Možete da napišete da se vraćam u Srbiju u julu, posle 17 godina života u Dubaiju.

Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost - rekla je Vesna jednom prilikom za Kurir.

Podsećanja radi, dramska umetnica je godinama u skladnom braku sa Nenadom Pandurovićem, sa kojim se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti, a o njihovom privatnom životu se veoma malo zna.

A.H./ATAImages

 

Vesna je veoma posvećena porodici, a zbog ljubavi se svojevremeno preselila u Dubai, te određeno vreme zapostavila karijeru, a u par navrata je isticala kako brine jednako i o sinu Nikoli i o suprugu.

- Posvećena sam porodici i mogla bih kao debela Džejn da živim i u nekoj prašumi, ali mi je važno da su mi tu dete i suprug, da vodim računa o njima, da ih volim i oni mene vole - pričala je ona.

U medijima se dosta spekulisalo o Vesninom suprugu, te se pisalo da je hirurg, međutim, specijalista opšte hirurgije, doktor Milan Colić, gostujući nedavno u emisiji Goce Tržan „Ako progovorim” otkrio je čime se zaista bavi Pandurović, koji mu je inače kum.

Pročitajte: Čik pogodite - Ko je bio kum Vesni Trivalić na venčanju?

- Najsmešnije je bilo kada su mediji prvi put objavili da se Vesna povukla i godinama živela u Dubaiju sa svojim suprugom koji je plastični hirurg.

Jedini njihov dodir sa plastičnom hirurgijom sam ja, kao kum - objasnio je dr Colić i dodao:

- On je čovek pravnik, ceo život je u avio-biznisu, radio je širom sveta i nikakve veze sa plastičnom hirurgijom nema.

Više puta je Vesna to isticala na konferencijama za štampu, ja takođe, a onda smo jednostavno prestali da pričamo na tu temu - rekao je on.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti