Sa Bosfora u Novi Pazar: Emina Jahović zauvek napustila Istanbul, ovo je razlog

Sa Bosfora u Novi Pazar: Emina Jahović zauvek napustila Istanbul, ovo je razlog

Autor: | 11/08/2024

0

Emina Jahović nakon razvoda od Mustafe Sandala porodični dom sa sinovima svila je u srcu Istanbula, u luksuznom pentahusu iz kog se pogled pruža na Bosfor.

Ipak, čini se da ni tu nije pronašla sreću te je selidba Emine Jahović iz turske prestonice u rodni Novi Pazar sve izvesnija.

Instagram

 

Naime, kako prenosi "Kurir" pevačica je rešila da menja život iz korena, a prva na listi prioriteta je selidba Emine Jahović iz Istanbula u Novi Pazar i novu vilu koju je sagradila u rodnom mestu.

Pop zvezda je odlučila da veći deo svog vremena odsad provodi u svom novom luksuznom domu u Novom Pazaru, koji je skoro u potpunosti završen.

Ovo nije bila laka odluka za Jahovićevu ali posle dugog razmatranja, shvatila je da je vreme za velike promene i da je ovo najbolje rešenje za nju, presudila je njena muzička karijera, koja će joj u predstojećem periodu biti prioritet.

Selidba Emine Jahović nju čini najsrećnijom

Jaman i Javuz su bili oduševljeni idejom da je vreme da otpočnu novo poglavlje, što ne znači da će i dalje provoditi dosta vremena u Istanbulu u očevom domu.

- Nova Eminina vila u Novom Pazaru, koju je ona sagradila za svoje sinove i sebe, a posle razvoda od Mustafe Sandala, jedna je od najlepših nekretnina u tom delu Srbije.

Gotovo je ista kao one koje gledamo u turskim serijama. Vredi nekoliko miliona i ona ju je gradila u potpunosti po svom ukusu. Angažovala je najbolje srpske i turske arhitekte kako bi sve izgledalo onako kako je zamislila.

Youtube printscreen Paparazzo lov

 

Iako je više puta rekla da sebe više ne vidi kako živi u Beogradu ili Pazaru, već tamo gde su njena deca, tokom rada na novom albumu i uređenju vile shvatila je da je za nju najbolje da joj baza bude baš tu, u njenom rodnom gradu.

Njoj je cilj da se s novim pesmama vrati na estradni vrh, pa će joj biti lakše da putuje odatle nego iz Istanbula.

Pročitajte: Emina Jahović usijala mreže slikama sa plaže: Spustila bretele i pokazala detalj koji je svima zapao za oko

Ona je ovde u Srbiji pronašla i odličnog ortopeda, koji će joj pomoći oko rehabilitacije, s obzirom na to da je u poslednje vreme imala velikih problema s povredama tetive i meniskusa - priča naš sagovornik, pa dodaje:

- Sad sledi unutrašnje uređenje doma, Emina će birati najbolji mogući nameštaj koji može da se nađe na tržištu. U ovoj kući imaće sve što joj treba, ali naravno da to ne znači da se više neće vraćati u Tursku.

Živeće na dve adrese, možda je tako najbolje da se kaže. U Turskoj je takođe njen dom, deca su joj tamo, a gotovo je sigurno da će i Javuz i Jaman dolaziti u Srbiju, koju obožavaju - završava izvor za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dušan Petrović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti