Posle više od tri decenije braka Jelena Bačić Alimpić priznaje: Eh, da sam ranije...

Posle više od tri decenije braka Jelena Bačić Alimpić priznaje: Eh, da sam ranije...

Autor: | 11/08/2024

0

Jelena Bačić Alimpić od kada se povukla sa malih ekrana uživa u porodičnoj oazi u Novom Sadu, bavi se onim što najviše voli - pisanjem, a poslednjih godinu i po dana ima i najlepšu ulogu u životu, baka je jednoj Mili.

Trudi se da se pojavljuje u javnosti samo onda kada ima nešto novo da predstavi, a odluka Jelene Bačić Alimpić o tome kako će se ophoditi prema životu mnoge je iznenadila.

Zorana Mandic/ATAImages

 

Nedavno je spisateljica gostovala kod svoje dugogodišnje prijateljice Goce Tržan u emisiji „Ako progovorim”, gde je otkrila brojne nepoznate detalje iz privatnog života.

Ono što je privuklo najviše pažnje javnosti jeste odluka Jelena Bačić Alimpić koju je donela pre nekoliko godina a tiče se njenog pogleda na život i odnosa prema istom.

- Da sam manje mislila o tome šta će drugi reći i misliti. Da me je baš bilo briga za sve to, da sam živela neki svoj život.

Da nisam propuštala prilike i ranije odlučila da sama otputujem negde jer sam to želela i tako mi se ćefnulo.

Da sam sebi dala više slobode, ne u smislu da budem raskalašna, nego da činim ono što mene čini srećnom.

Pročitajte: Poslao je po nju policiju, onda je otišla za Kanadu - Ljubavna priča Jelene Bačić Alimpić nalik filmu

Ja sam činila sve da drugi budu srećni, zanemarujući sebe. Sada sam na putu da se zavolim i učinim konačno srećnom - bila je iskrena nekadašnja voditeljka.

Ove reči jedne od najpopularnijih spisateljica naišle su isključivo na razumevanje i podršku, jer je ona govorila ono što većina nas misli.

Nikad nije kasno ostvariti sve želje, pa možda čak i one nezamislive, samo treba početi da radimo na njima. Jelena Bačić Alimpić je primer toga.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić G. A. / ATAImages