Nemanja Vico osvojio je olimpijsko zlato, a ova popularna dama njegovo srce, uskoro postaju roditelji

Nemanja Vico osvojio je olimpijsko zlato, a ova popularna dama njegovo srce, uskoro postaju roditelji

Autor: | 11/08/2024

0

Vaterpolisti Srbije ispisali su novu istoriju i osvojili treće olimpijsko zlato.

Na tribinama pored bazena jedna od najglasnijih je i devojka Nemanje Vica, Jelena Nikolić, koja je inače u poodmakloj trudnoći.

Instagram

 

Proslavljenom vaterpolisti osim uspeha na Olimpijskim igrama ova godina doneće najveću sreću i novu ulogu, postaće tata kroz nekoliko dana. 

Njegova partnerka, uspešna influenserka, javnosti je poznata sa Instagrama kao Babytuna, a vezu sa zgodnim sportistom dugo je krila od javnosti.

Pitate se zašto? Nedugo nakon raskida dugogodišnje veze sa muzičarem Slobodanom Veljkovićem Cobijem Jelena je uplovila u emotivni odnos sa Nemanjom, te nije želela o tome da se spekuliše.

Upravo njen glas imamo prilike da čujemo na početku svake pesme popularnog repera, i ono čuveno „Cobi, jesi ti radio traku?”

Pročitajte: Nikola Jakšić je heroj nacije, a zbog fakulteta zanemaruje čak i vaterpolo

Devojka Nemanje Vica na društvenim mrežama je nekada bila poznata kao Cobe ili Cobeliks, a interesantno je da je sa reperom imala sličan nadimak i mnogo pre nego što su se upoznali!

Oni koji se dobro razumeju i prate blogove znaju i da je Jelena Nikolić jedna od prvih srpskih blogerki, kada se izdvojila neverovatnim darom za fotografiju i poziranje, kao i originalnošću.

Ova lepotica je potom s modnog bloga prešla u Instagram bjuti blogerke i u tome je, ponovo, jedna od najboljih.

Jelena uživa u trudnoći, priprema se za ulogu mame i srećna je sa vaterpolistom, a posle jednog meča na Olimpijskim igrama imala je duhovit komentar: Kad se sad nisam porodila!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Nikolic (@_babytuna)

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti