Toni Bijelić imao saobraćajnu nesreću u Opatiji! Evo u kakvom je stanju bivši suprug Dragane Mirković

Toni Bijelić imao saobraćajnu nesreću u Opatiji! Evo u kakvom je stanju bivši suprug Dragane Mirković

Autor: | 12/08/2024

0

Bivši suprug Dragane Mirković, biznismen Toni Bijelić, kako Scandal! saznaje, za dlaku je izbegao tragediju.

Da je Toni Bijelić imao saobraćajnu nesreću brzo se pročulo Opatijom, gde se pre nekoliko sati sve i dogodilo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Suprug folk dive vozio je blindirani “Rols-rojs” vredan oko milion evra, na kome je načinjena ogromna šteta.

Toni u trenutku nesreće nije bio sam u automobilu, ali, na sreću, niko nije ozbiljno povređen.

Biznismen je takođe dobro, ali iznerviran zbog svega što se desilo, ne toliko zbog štete na automobilu, koliko zbog činjenice da je moglo doći do tragedije.

Pročitajte: Reči ovog gospodina Dragani su slamka spasa u procesu razvoda, mnogo joj znači

Na lice mesta je u roku od nekoliko minuta stigao kamion sa dizalicom, koji je Tonijev auto odvezao u Beč, dok je Bijelić otišao s prijateljima koji su stigli po njega.

Podsećamo, Draganin bivši suprug skoro celo leto provodi u Opatiji, gde se nesreća i dogodila, i gde ima kuću koju je kupio samo nekoliko meseci pre razvoda od pevačice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, Ton Bijelić je i pre dve decenije doživeo saobraćajku i to isto u Hrvatskoj.

Kada je Dragana saznala za tešku saobraćajnu nesreću, odmah je prekinula turneju po Americi i hitno se vratila u Austriju. Iako su njeni koncerti bili unapred zakazani i rasprodati, njena jedina briga bila je da bude uz Tonija u tom teškom trenutku.

- To je bio najteži period u Tonijevom životu. Doživeo je tešku saobraćajku kada se vraćao iz Srbije za Beč. Nesreća se dogodila blizu Zagreba. Odavno je to bilo i koliko se sećam, nekoliko vozila je učestvovalo u tome, a Toni je, nažalost, najteže prošao.

Pročitajte: Reči ovog gospodina Dragani su slamka spasa u procesu razvoda, mnogo joj znači

Zdravstveno je bio jako loše jer je zadobio povrede opasne po život. S obzirom na to da je on državljanin Austrije, helikopterom je bio prebačen u bolnicu u Beč. Dragana je tada bila na turneji po Americi. Svi njeni koncerti su bili unapred zakazani i rasprodati.

Međutim, kada su joj javili da je Toni u teškom stanju, prekinula je turneju. Prvim avionom se vratila u Beč. Bila je jako uznemirena, uplašena i samo je želela da bude uz Tonija.

Bilo je to na početku veze. Ljubav koju je gajila prema njemu je bila toliko jaka, da je Mirkovićeva zanemarila sve druge obaveze jer je želela non-stop da bude uz njega i ništa drugo je nije zanimalo - priča izvor dobro upućen u njihovu životnu priču, prenosi Kurir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Pročitajte još

Najnovije vesti