Đoković uzeo mikrofon, njegove reči odzvanjaju sa balkona!

Đoković uzeo mikrofon, njegove reči odzvanjaju sa balkona!

Autor: | 12/08/2024

0

Doček sportista na balkonu

Košarkaška reprezentacija Srbije, vaterpolo tim, Novak Đoković, Aleksandra Perišić, Zorana Arunović i Damir Mikec stigli su u zgradu predsedništva na Andrićevom vencu, gde ih je primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i iskazao im veliku zahvalnost na svemu što su uradili za srpski sport na Olimpijskim igrama.

Dušan Milenković / ATA Images

 

 

Nakon prijema naši sportisti izlaze na balkon pred oko 50.000 navijača koji su došli da pozdrave najveće i najbolje.

Atmosfera ispred Starog dvora došla je do usijanja, građani nose zastave, baklje - slika iz centra Beograda je veličanstvena!

Prvi koji su pozdravili okupljene bili su košarkaši Srbije, koji su dobili gromoglasan aplauz i zaigrali sa trenerom Pešićem, za njima izašla je zlatna devojka srebrnog sjaja Aleksandra Perišić, a potom i Zorana i Mikec, srpski vaterpolisti u koje niko nije verovao i Nole koji je pokazao zašto je najbolji na svetu.

Dušan Milenković / ATA Images

 

- Ovo je neverovatno u kolikom ste broju. Imao sam čast da izađem na balkon, ali me svaki put iznenađujete i inspirišete. Mislim da niste svesni koliku snagu nam dajete. Ovo je najlepši osećaj koji sportista iz Srbije može da doživi - rekao je Nole.

Podsetimo, prvo zlato na Olimpijskim igrama ove godine doneli su nam Zorana i Mikec u streljaštvu, zatim je Nole porazio Alkarasa u finalu i dobio zlatnu medalju.

Pročitajte: Novak Đoković zlato vaterpolista slavio usred Dubrovnika, zapevao punim glasom VIDEO

Košarkaši su poneli bronzu oko vrata koja sija kao zlato s obzirom na to kako su se borili i sa kakvim protivnikom su igrali. Aleksandra Perišić donela nam je srebro u tekvondu. 

Kao šlag na torti bilo je zlato naših "delfina". Vaterpolisti su po treći put uzeli zatnu medalju na Olimpijskim igrama.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Milenković / ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti