Ceca Ražnatović ODBILA da peva olimpijcima, evo i zašto! Sportisti je zvali na slavlje, a ona...

Ceca Ražnatović ODBILA da peva olimpijcima, evo i zašto! Sportisti je zvali na slavlje, a ona...

Autor: | 12/08/2024

0

Ceca Ražnatović odbila je da peva večeras na slavlju naših sportista, a verujemo da bi im pevačica upotpunila doživljaj sa balkona koji je bio veličanstven.

Novakove reči, pesmu Danice Crnogorčević zbog koje su se svi sportisti na balkonu naježili, tu je i Karijev ples koji je svima izmamio osmeh na lice, ali i rep sastav THCF - sve ono što nam je razgalilo dušu i srce večeras kada smo ih videli na balkonu Starog dvora.

Dušan Milenković/ATA Images

 

Glas Danice Crnogorčević čini se da je najviše pogodio prisutne, izvela je pesmu "Veseli se srpski rode", a videli smo da su Novak Đoković, vaterpolisti, košarkaši, Damir Mikec, Zorana Arunović i Aleksandra Perišić pevali sa njom.

Pročitajte: Da li je moguće da to radi Svetislav Pešić u 74. godini? Trenutak sa balkona mnogima promakao

Povodom, sjajnog dočeka oglasile su se mnoge poznate ličnosti, a među njima i Ceca Ražnatović koja je otkrila ono što mnogi nisu znali.

Naime, pevačica je trebalo da peva na slavlju olimpijaca, međutim, to se nije desilo.

- Dragi moji olimpijci, hvala vam na pozivu da uveličam vaše slavlje večeras! Jako mi je žao što nisam u Srbiji, u suprotnom bila bih kao i uvek uz vas!

Zauvek mi je bila i biće mi ogromna čast da sa svima vama slavim sve pobede koje donosite našoj najlepšoj zemlji Srbiji!

Želim vam sjajan zasluženi provod večeras uz moje kolege. Hvala vam dragi momci za svu radost,voli vas i zauvek podržava vaša Ceca - napisala je pevačica.

Instagram/cecaraznatovic

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel, Dušan Milenković/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti