Dok su se sportisti radovali na balkonu, nastala najtužnija fotografija koju ćete videti od sinoć, krije veliku tragediju

Dok su se sportisti radovali na balkonu, nastala najtužnija fotografija koju ćete videti od sinoć, krije veliku tragediju

Autor: | 13/08/2024

0

Nacija je slavila, slavili su košarkaši i vaterpolisti, Novak Đoković, Aleksandra Pešić, Zorana i Mikec...

Sinoć su se svi oni popeli na balkon Starog dvora i pokazali veliku zahvalnost građanima, koji su dane provodili ispred malih ekrana iščekujući medalje.

M.M./ATA Images

 

Medalje su nam i doneli, a jedna fotografija sinoć je rasplakala svakog sportistu, ali i nas koji smo pratili lik i delo legendarnog Boriše Simanića.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ODBILA da peva olimpijcima, evo i zašto - Sportisti je zvali na slavlje, a ona...

Košarkaški reprezentativac Srbije, prošle godine proživeo je pravu dramu.

Na Svetskom prvenstvu u Manili, u utakmici protiv Južnog Sudana, doživeo je tešku povredu. Ubrzo je podvrgnut hitnoj operaciji u kojoj mu je odstranjen bubreg.

Srećom uspeo je da se oporavi, ali još uvek je bez kluba i profesionalne košarke, ali je ovog leta Boriša bio sa svojim drugovima, i bodrio ih tokom priprema.

Sinoć je nastala jedna od najtužnijih fotografija koje smo mogli da vidimo, a to je ona iz dnevne sobe Boriše Simanića, koji je doček košarkaša pratio na malim eksranima i tako pokazao koliko mu znači nacionalni tim i igrači koje bodri svim srcem.

bokaco12/instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATA Images

Najnovije vesti