Noćas je goreo Beograd! Bogdanović pao na grudi Milice Todorović, Novak uz tri prsta zapevao, a Jokić će vam ulepšati dan VIDEO

Noćas je goreo Beograd! Bogdanović pao na grudi Milice Todorović, Novak uz tri prsta zapevao, a Jokić će vam ulepšati dan VIDEO

Autor: | 13/08/2024

0

Slavlje u Beogradu noćas je glavna tema u medijima!

Naši najbolji olimpijci posle spektakularnog dočeka i obraćanja naciji sa balkona Starog dvora u Beogradu, odlučili su da uz muziku i dobru pesmu nastave zajednički provod. 

M.M./ATA Images

 

Malo je reći da su se sjajno proveli. 

Najveseliji među njima noćas je bio kapiten naše košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović, a nije zaostajo ni Nikola Jokić.

Instagram printscreen

 

Bogdan je u jednom momentu zagrlio Milicu Todorović, a onda su jedno zapevali "Svirajte noćas samo za nju" od Tome Zdravkovića.

Bogdana je pesma veoma pogodila, uz visoko podignutu ruku sa tompusom pao je u trans, a onda i na Miličine grudi. 

I Novak Đoković i Viktor Troicki bili su i te kako raspoloženi. Novak je pesmu za pesmom nizao, a kada je krenula numera "Veseli se srpski rode", zapevao je iz sveg glasa. 

Pročitajte: Dok su se sportisti radovali na balkonu, nastala najtužnija fotografija koju ćete videti od sinoć, krije veliku tragediju

Đoković je celo veče bio raspoložen za pesmu i veselje pa je i uz hitove Milice Pavlović zajedno sa Aleksom Avramovićem pao u trans i veselio se.

Nikola Jokić, standardno je, bio veseo i zabavljao sve oko sebe. Posebno ga je ganula pesma Dina Merlina "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo".

Sve u svemu, noćas je u našem glavnom gradu sve bilo u znaku Olimpijaca. Još jednom, veliko bravo! 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Instagram printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti