Sreća nikad veća: Jelena Mur dobila ćerku sa suprugom Amerikancem, gledali smo ga u seriji Radoša Bajića

Sreća nikad veća: Jelena Mur dobila ćerku sa suprugom Amerikancem, gledali smo ga u seriji Radoša Bajića

Autor: | 14/08/2024

0

Glumica Jelena Mur predstavila se publici zahtevnom ulogom u filmu “Dara iz Jasenovca”, a zatim i u seriji “Pevačica”, gde je delila uogu sa Milicom Pavlović. Iako su joj predviđali lepu profesionalnu budućnost, ona je spakovala kofere i zaputila se u Ameriku.

Antonio Anhel / Ata images

 

Čoveka svog života Stivena Mura upoznala je na studijama u Los Anđelesu, gde im je profesorka bila Mirjana Joković. Ubrzo su shvatili da su jedno za drugo i duže od tri godine uživaju u skladnom braku.

Pročitajte: Nisam otišla zato što ga nisam volela - Mirjana Joković nestala je na vrhuncu slave, evo kako danas izgleda (foto)

Činjenicu da je srpski zet Stiven s ponosom ističe u svakoj prilici.

- Uz Jelenu sam savladao osnove srpskog jezika. Postao sam dovoljno elokventan da sagovornici često pomisle da sam Amerikanac srpskog porekla - ispričao je za Hello! mladi glumac, kome je Radoš Bajić u seriji “Vazdušni most” poverio ulogu vojnog pilota.

Boško Karanović

 

Stiven je odrastao u Misuriju, okružen farmama i konjima. Diplomirao je glumu, ali to nije bio njegov prvi profesionalni izbor.

- Šest godina sam profesionalno igrao američki fudbal, da bih posle povrede kolena i operacije poželeo da upišem medicinu. Ipak, posle prve godine studija shvatio sam da je gluma ono čime zaista želim da se bavim - iskreno je priznao.

Glumica Jelena Mur, koja je zbog ljubavi stavila karijeru u drugi plan, upravo je započela najlepše poglavlje svog života.

Sa suprugom Stivenom dobila je ćerku, za koju su izabrali ime Mia Renee.

Instagram screenshot

 

Brojne čestitke stigle su joj tim povodom od kolega iz Srbije, a među prvima se javio njen kolega iz serije “Pevačica” Miloš Timotijević, koji je nedavno i sam postao roditelj.

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović

Najnovije vesti