Kakvu taštu Aleksa ima, baš ga je razmazila: Čim dođem u Čačak, ona meni...

Kakvu taštu Aleksa ima, baš ga je razmazila: Čim dođem u Čačak, ona meni...

Autor: | 14/08/2024

0

Danima nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama ne smanjuje se interesovanje za naše košarkaše. Među njima izdvojio se Aleksa Avramović, koji je pravi hit na društvenim mrežama.

Kin-Wai YUEN / Sipa Press / Profimedia

 

Šarmantni košarkaš, poreklom iz Čačka, rođen je pre 29 godina. Igrao je u Italiji, Španiji, Rusiji, a kao reprezentativac Srbije osvojio je sveopšte simpatije.

Pročitajte: Jelena Đoković dobila konkurenciju, supruga Alekse Avramovića sinoć najlepša, Teodora je samo takva dama FOTO

Na slavlju u Parizu Aleksa Avramović nije se odvajao od svog oca. Bez mnogo reči pokazao je da mu je porodica na prvom mestu.

- Velika smo familija, držimo se zajedno, i na to sam jako ponosan. U svakodnevnom smo kontaktu i nema toga rođeni brat, brat od strica ili ujaka. Mi smo, jednostavno, braća i šta god kome zatreba tu smo jedni za druge - rekao je u emisiji „Balkanskom ulicom”.

Iako se skućio u Beogradu, Aleksa Avramović koristi svaku priliku da ode u Čačak. U gradu u kojem je rođen sreo je i ženu svog života Teodoru, sa kojom je u braku dve godine.

Ata Images

 

- Upoznali smo se u jednom kafiću iako smo se ranije znali iz viđenja. Odmah sam se zaljubio u nju. Osvojila me je normalnošću i dobrotom. O svojoj ženi imamo samo najlepše moguće reči - priznao je u razgovoru sa Vesnom Dedić.

Pročitajte: Ugovor života - Venčanje Alekse Avramovića bilo je kao iz bajke, sa mladine haljine nećete moći da odvojite oči

Jedan od naših najboljih košarkaša ne krije da je veliki gurman, pa kad dođe kući svi se utrkuju da mu pripreme omiljena jela.

- Mnogo volim klopu, a neko iz porodice uvek se potrudi da me obraduje dobrim ručkom. U poslednje vreme favorit su mi lovačke šnicle, stric sprema roštilj, strina palačinke...

Za svoju taštu, majku njegove izabranice Teodore, Aleksa Avramović kaže da pravi najbolju jagnjetinu.

Ivan Vučićević

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Youtube Screenshot

Pročitajte još

Najnovije vesti