Saša Popović nije dobro, prebačen u bolnicu u inostranstvo

Saša Popović nije dobro, prebačen u bolnicu u inostranstvo

Autor: | 14/08/2024

7

Zdravlje Saše Popovića već neko vreme je narušeno i direktor "Granda" mesecima se kreće pomoću štaka. 

Saša je u maju doživeo nezgodu kada je pao niz stepenice u svom domu i tom prilikom polomio nogu. Kada je otišao na kontrolu, doktori su videli da tu nešto nije kako treba i predložili su mu da lečenje nastavi u inostranstvu. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako saznaje novi Svet Saša je odmah spakovao kofere i anagažovao najbolje lekare. Sa njim je u Nemačku otišla i njegova voljena supruga Suzana.

- Saša teško podnosi kada nije dobro jer je on čovek od akcije. Njega ne drži mesto i sve konce voli da drži u svojim rukama, zato i jeste tako uspešan. Kada je polomio nogu, i to pred samo finale "Zvezda Granda", baš se iznervirao, ali ga to nije sprečilo da bude prisutan i sve obaveze završi do kraja - rekao je izvor ovog lista. 

Pročitajte: Miroslav Ilić o svađi koja traje 23 godine - Saša Popović je manje kriv nego njegova tadašnja životna saputnica

- Međutim, kada je na kontroli ustanovljeno da nije sve kako treba i da će oporavak duže trajati, baš ga je pogodilo. Ovog leta mora je da preskoči odmor i da se posveti zdravlju i oporavku. Suzana mu je najveća motivacija i ne odvaja se od njega. 

Antonio Ahel/ATAImages

Suzana je optimista i lagana je, ona je tu da ga smiri  i njegov je glas razuma, tako da se i sama odrekla godišnjeg odmora jer ne želi Sašu ni na trenutak da ostavi samog.

Želimo Saši brz oporavak. 

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Komentari (7)

Loading
Mara 17:56 14.08.2024
Odgovori

Sta da radimo mi sto nemamo para,kako mi da se lecimo,nas nece ni ovi nasi da lece..svi cemo na onaj svet,ni Sasa nece ostati..svi smo isti kod Boga i siromasni i bogati na kraju umru🤫

Toma 07:48 15.08.2024
Odgovori

Је л' може Сале да остане у иностранству, а да му се од имовине у Србији наплати порез. Треба и ми код куће да се лечимо.

Stana Luković Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti