Zvezda je rođena: Sin Anđelke Prpić oduševio, preslatki Jakša zablistao na premijeri

Zvezda je rođena: Sin Anđelke Prpić oduševio, preslatki Jakša zablistao na premijeri

Autor: | 15/08/2024

0

Sin Anđelke Prpić novo je glumačko ime na našoj sceni. Dvanaestogodišnji Jakša Prpić od majke je nasledio ne samo šarm, već i talenat, pa su uloge rano krenule da se nižu.

Radoš Ružić

 

Šira javnost upoznala ga je u filmu “Toma”, gde je igrao sina legendarnog pevača Tome Zdravkovića.

Pročitajte: Smeje se i plače od sreće - Anđelka Prpić ima veliki razlog za slavlje (foto)

Povereni zadatak odlično je odradio, pa je stigla i ponuda za film “Bauk”. Reč je o antiratnoj drami, u kojoj igra glavnu ulogu, uz glumačke zvezde kao što su Vojin Ćetković, Miloš Biković, Kalina Kovačević.

Film je premijerno prikazan u okviru 48. Festivala filmskog scenarija, na Letnjoj pozornici “Danilo Bata Stojković” u Vrnjačkoj Banji, a sin Anđelke Prpić pozdravljen je velikim aplauzom.

- Uloga Save mi nije prva uloga, ali jeste najveća uloga do sada. Drago mi je zbog toga i osećam se uzbuđeno zbog pozitivnih komentara - rekao je Jakša Prpić za "Blic".

Instagram screenshot

 

Mladi glumac paralelno sa snimanjem filma obavljao je i školske obaveze i razred je završio kao odličan đak.

Radoš Ružić

 

Na pitanje koji savet je dobio od mame sin Anđelke Prpić je otkrio da ga je naučila kako da prevaziđe tremu, a govorila mu je da uživa u onome što radi.

- Ako ne bih uživao, ne bih mogao da dobro odradim i da se unesem u lik koji snimam - poručio je simpatični dvanaestogodišnjak koji je, reklo bi se, pronašao životno zanimanje.

Sudeći po reakciji Anđelke Prpić, koja je s neskrivenim ponosom podelila kadrove sa premijere svog sina, nema sumnje da je saglasan sa Jakšinim izborom. 

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti