Milica je Bogijevo zlato! Prvi snimak zaljubljenog para, topi se u njenom zagrljaju, smuvali se pre Olimpijskih igara VIDEO

Milica je Bogijevo zlato! Prvi snimak zaljubljenog para, topi se u njenom zagrljaju, smuvali se pre Olimpijskih igara VIDEO

Autor: | 15/08/2024

0

Nova devojka Bogdana Bogdanovića više nije tajna. Mada je kapiten naše košarkaške reprezentacije uspeo da sakrije od javnosti da je ponovo zaljubljen, veoma brzo i to se saznalo. 

Photo by Jamie Squire/Getty Images

 

Na velikom slavlju "olimpijaca" u Beogradu Bogdan je uhvaćen u društvu prelepe brinete, a veoma brzo saznalo se i da mu je to nova devojka

Milica je mlađa pet godina od Bogdana, završila je Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom, takođe veliki je ljubitelj putovanja.

Na njenu lepotu i šarm Bogdan od prvog trenutka nije bio imun, a kako saznaje "Kurir", smuvali su se još pre Olimpijskih igara u Parizu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @biseriestrade

- Bogdan nije bio dugo sam nakon što je raskinuo sa Sarom Radović. On je taj koji uvek voli da preuzme inicijativu kad mu se neka devojka dopadne, pa je tako bilo i ovog puta. 

Svidela mu se na prvi pogled, odmah je kontaktirao sa njom preko Instagrama, a pratio ju je već duže vreme i lajkovao svaku objavu. Vrlo brzo su se dogovorili da se upoznaju, kliknuli su na prvu i vrlo brzo su se smuvali.

Pročitajte: Ona se zbog Bogdana odrekla svega, napustila Srbiju i dala mu celo srce, a on joj ovako vraća

Sve to dešavalo se malo pre Olimpijskih igara. Milica je zdušno navijala za njega tokom svih utakmica i slala mu poruke podrške, a njemu je to tad baš značilo - priča naš izvor iz ovog dnevnog lista i dodaje: 

- Dogovorili su se da vezu ne eksponiraju javno, što odgovara oboma. Ipak, znate kako kažu, ljubav se ne može nikako sakriti.

Verovatno se i dalje ne bi saznalo za njih dvoje da se u javnosti nisu pojavile fotke i snimci sa proslave naših olimpijaca pre neku noć u Beogradu. On je na proslavu došao sam, a Milica malo posle njega u društvu drugarica, i to poprilično neopaženo.

printscreen X

 

Kako je noć odmicala i kako su se svi opustili pod uticajem koje čašice više, Bogdan ju je u jednom trenutku držao oko struka, a zatim i malo niže, a zatim mu se bacila i u naručje i glavu mu naslonila na rame. 

Tokom cele noći prilazile su mu grupe devojaka, ali njega to nije zanimalo jer je svu svoju pažnju usmerio na Milicu, a tad to niko nije znao.

Pročitajte: Da li se to Bogi zaljubio? Zove se Milica, ima 26 godina, sinoć se nije odvajao od nje, svaku sliku joj lajkuje

"Hemija" između njih se oseća u vazduhu, pa iako ne žele da pričaju svima o vezi, svi navijaju da ona traje što duže jer su super par.

A da su zaista iskreno zaljubljeni i da uživaju jedno u drugom dokaz je i snimak koji se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama. 

(Kurir)

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Photo by Gregory Shamus/Getty Images