U nedelju osvojio zlatnu medalju, danas stao na ludi kamen: Oženio se Nemanja Vico, mlada je kao san

U nedelju osvojio zlatnu medalju, danas stao na ludi kamen: Oženio se Nemanja Vico, mlada je kao san

Autor: | 15/08/2024

1

U nedelju, 11. avgusta, vaterpolisti Srbije ispisali su novu istoriju i osvojili treće olimpijsko zlato, a jedan od najuspešnijih među njima bio je Nemanja Vico.

Na balkonu je dočekan gromoglasnim aplauzom a čini se da se u njegovom životu nižu samo lepi događaji, jer pogađajte šta? Oženio se Nemanja Vico danas dugogodišnjom izabranicom Jelenom Nikolić.

Instagram

 

Oni su izgovorili sudbonosno „da” u prisustvu kumova, a posle građanskog venčanja upriličili su intimnu proslavu za najbliže u jednom prestoničkom restoranu.

Ipak, nisu izdržali u želji da sreću podele sa ostatkom sveta pa su na društvenoj mreži Instagram podelili nekoliko zajedničkih fotografija sa venčanja i pokazali nekoliko detalja sa njihovog posebnog dana, a osmehe sa lica nisu skidali.

Proslavljenom vaterpolisti, osim uspeha na Olimpijskim igrama i venčanja, ova godina doneće najveću sreću i novu ulogu, postaće tata kroz nekoliko dana.

Oženio se Nemanja Vico, ona je njegova talija

Njegova partnerka, uspešna influenserka, javnosti je poznata sa Instagrama kao Babytuna, a vezu sa zgodnim sportistom dugo je krila od javnosti.

Pitate se zašto? Nedugo nakon raskida dugogodišnje veze sa muzičarem Slobodanom Veljkovićem Cobijem Jelena je uplovila u emotivni odnos sa Nemanjom, te nije želela o tome da se spekuliše.

Upravo njen glas imamo prilike da čujemo na početku svake pesme popularnog repera, i ono čuveno „Cobi, jesi ti radio traku?”

Pročitajte: Nemanja Vico osvojio je olimpijsko zlato, a ova popularna dama njegovo srce, uskoro postaju roditelji

Novopečena gospođa Vico na društvenim mrežama je nekada bila poznata kao Cobe ili Cobeliks, a interesantno je da je sa reperom imala sličan nadimak i mnogo pre nego što su se upoznali!

Oni koji se dobro razumeju i prate blogove znaju i da je Jelena Nikolić jedna od prvih srpskih blogerki, kada se izdvojila neverovatnim darom za fotografiju i poziranje, kao i originalnošću.

Ova lepotica je potom s modnog bloga prešla u Instagram bjuti blogerke i u tome je, ponovo, jedna od najboljih.

Jelena uživa u trudnoći, priprema se za ulogu mame i srećna je sa vaterpolistom, a posle jednog meča na Olimpijskim igrama imala je duhovit komentar: Kad se sad nisam porodila!

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
buljbu 18:24 16.08.2024
Odgovori

vezu dugo krila od javnosti, jer je mozda istovremeno bila sa obojicom, kao sto je to radila i sa prethodnim deckom i cobijem

Tamara Roksandić Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti