Đoković i Pešić se sukobili na proslavi, sve je puklo odjednom, za sve je kriv ON

Đoković i Pešić se sukobili na proslavi, sve je puklo odjednom, za sve je kriv ON

Autor: | 16/08/2024

0

Svi koji su bili prisutni u prestoničkom restoranu gde je organizovana žurka nakon balkona na kojoj su se pojavili svi srpski olimpijci mogli su da primete sukob Novaka Đokovića i Svetislava Pešića.

Kako prenose domaći mediji, najbolji teniser svih vremena zamolio je čuvenog Karija da izađu ispred i porazgovaraju o problemima koji se tiču njihovih porodica.

Ivan Vučićević

 

U pitanju su problemi poslovne prirode, s obzirom na to da su Novakov brat Đorđe Đoković i Pešićev sin Marko zajedno sarađivali u košarkšakom klubu „Dubai”.

Najmlađi Đoković je figurirao kao glavna osoba u kompletnom projektu. A onda je došlo do šokantnog odlaska iz kluba posle nekoliko meseci rada.

Bez ikakvog validnog objašnjenja, Đorđe je otišao s pozicije predsednika KK „Dubai”.

Sukob Novaka Đokovića i Svetislava Pešića eskalirao je ispred restorana

Postojala je opcija da za trenera bude angažovan upravo Svetislav Pešić nakon što istekne ugovor sa KSS. Prema nekim informacijama do kojih smo došli, uključen je bio i Marko Pešić, ali je on bio deo uprave kluba iz Emirata, verovatno kao direktor.

Tu je došlo do problema, a cela priča stigla je i do šeika koji je finansijski stajao iz kompletnog projekta.

Profimedia

 

Nisu mu se dopale raznorazne igrarije na tu temu, pa je odlučio da dalje nastavi bez obe te strane. Novak je tražio odgovore od Karija upravo na temu Dubaija, a Pešić mu se pravdao kako on nije bio deo nikakvih priča niti zakulisnih radnji koje se tiču tog novoformiranog kluba.

Da li su pala neka obećanja koja su bila prekršena, ostaće nepoznato, ali sve to je puklo preko noći.

Pročitajte: Samo što su „orlovi” osvojili bronzu, oglasio se sin Svetislava Pešića, nije hteo sekund više da ćuti

Nole i Kari jesu na kraju završili zajedno u klubu zagrljeni i u slavljeničkoj atmosferi, ali je i dalje ostalo sve nerešeno na relaciji Marko Pešić - Đorđe Đoković.

Umesto dogovora i da zajedno budu deo kompletne priče zvane KK „Dubai”, na kraju su i jedni i drugi ostali bez unosnog posla, ali zato se sukob Novaka Đokovića i Svetislava Pešića ipak završio u pozitivnom tonu.

(Kurir)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia / AELTC/Joe Toth via Getty Images

Najnovije vesti