Najveća briga mi je da ga ne razočaram: Eva Ras beskrajno je cenila Sinišu Pavića, a od njegovog poziva je strepela

Najveća briga mi je da ga ne razočaram: Eva Ras beskrajno je cenila Sinišu Pavića, a od njegovog poziva je strepela

Autor: | 17/08/2024

0

Siniša Pavić preminuo je u 92. godini, u porodičnom domu u Vlasotincu. Od proslavljenog scenariste rečima najdubljeg poštovanja oprostile su se brojne kolege, a  Eva Ras otputovala je na jug Srbije kako bi prisustvovala njegovoj sahrani. 

youtube printscreen

 

Uvaženi televizijski autor na večni počinak ispraćen je uz zvuke pesme "A sad adio", uz prisustvo velikog broja ljudi, porodice i prijatelja.

Nekoliko generacija odrastalo je uz serije Siniše Pavića, od kojih su mnoge i danas rado gledane. "Otpisani", "Vruć vetar", "Bolji život", "Porodično blago", "Tesna koža" - samo su neki od naslova iz njegovog bogatog opusa.

Pročitajte: Tuga! I on je preminuo... Bolji život bez njega ne bi postojao

Eva Ras često je bila njegov glumački izbor, a jednu od uloga na koju je jako ponosna ostvarila je u seriji “Junaci našeg doba”.

- Ja sam veliki fan Siniše Pavića. I jako sam srećna što smo šest serija radili zajedno. Napisao mi je fantastičnu ulogu. Obično su starice predodređene da prže palačinke ili čuvaju unuke, ali Stana Stanivuković, zvana čučuk Stana, nosi seriju.

- U mladosti je bila hrabra i pravdoljubiva, a takva je i u starosti. Bori se sa celim svetom, i to bez ičije podrške, jer porodica nema vremena da joj se posveti - govorila je glumica.

Marko Poplašen

 

Privatno, baš kao i na profesionalnom planu, Eva Ras je gajila veliko poštovanje prema Siniši Paviću. Iznad svega, cenila ga je kao čoveka.

- Kod Siniše je sve genijalno. Moja najveća briga je da njega ne razočaram. Kad mi zazvoni telefon i čujem Sinišu, oduzmem se pri pomisli da će reći kako nešto nisam dobro uradila. A pošto on zna da tako razmišljam, prvo kaže: Sve je u redu, zovem te zbog...

Pročitajte: Potresna ispovest Eve Ras: 19 godina borim se sa kancerom, ni najveći stručnjaci nisu uspeli da me izleče

Kako je navela, uvek je brinuo o njenom zdravlju.

- Prvi je zvao da me pita kako sam podnela operaciju kad su mi skinuli malignitet sa lica. I zato je veliki čovek - ispričala je Eva Ras u intervjuu koji je dala za "Hello!".

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Jakov Simović

Najnovije vesti