A sad nešto sasvim drugačije: Brega je divan, jednostavan čovek...

A sad nešto sasvim drugačije: Brega je divan, jednostavan čovek...

Autor: | 18/08/2024

0

Iva Štrljić dugi niz godina druži se sa gledaocima, a poslednjih godina gledali smo je u nekim od najpopularnijih televizijskih serija.

Instagram

 

"Bela lađa", "Moj rođak sa sela", "Azbuka našeg života", ali i "Igra sudbine", gde tumači popularnu Dijanu Erski, samo su neki od naslova koji se pominju u njenoj biografiji.

Pročitajte: U petoj deceniji kao izvajana - Crveni bikini Ive Štrljić ne može svako da ponese

Ali, to nije sve. Predstojeća jesen donosi joj i nove projekte - kako glumačke, tako i neke malo drugačije od uobičajenih.

Naime, atraktivnu glumicu očekuje premijera filma “Kruna”, kao i serije “Krunska 11”. Ono što je posebno zanimljivo je da ćemo je ovog puta videti kao pevačicu.

Iva Štrljić snimila je i otpevala pesmu koju je za nju napisao, ni manje ni više, nego Goran Bregović.

- Tumačim pevačicu Gocu. Nije prvi put da igram nekoga ko peva. Pre nekoliko godina u seriji “Folk” bila sam Cicka, takođe pevačica. Ipak, ova dva lika su karakterno sasvim drugačija. Važno mi je da se ne ponavljam - rekla je glumica za "Blic".

Chris Jackson/Getty Images

 

O proslavljenom kompozitoru Iva Štrljić ima samo reči hvale.

- Oduševljena sam saradnjom sa Goranom Bregovićem jer je vrhunski profesionalac i jedan sasvim prirodan, jednostavan čovek, što posebno pokazuje njegovu veličinu.

- Inače, pesma je šaljiva, vedra, neobična i ne možete da je ne upamtite čim je čujete. Zove se “Alaj bi bum, bum!” - otkrila je Iva kojoj se, možda, otvaraju i vrata muzičke karijere.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti