Nedeljni predah: Tamara Vučić uživa u letu, a od ove knjige se ne odvaja

Nedeljni predah: Tamara Vučić uživa u letu, a od ove knjige se ne odvaja

Autor: | 18/08/2024

0

Tamara Vučić važi za obrazovanu, lepu i elegantnu damu, pa stoga ne čudi što svaki njen korak ili objava na društvenim mrežama privlači veliku pažnju javnosti.

Instagram

 

Prva dama je u proteklom periodu bila veoma aktivna. Između ostalog, posetila je nekoliko afričkih zemalja, gde se susrela sa najvišim zvaničnicima. Tokom boravka u Egiptu dodeljena joj je nagrada “Better World Best Commitment Award" za diplomatske napore u promociji mira u Evropi i predanost humanitarnim ciljevima.

Pročitajte: Za sve žene, majke, ratnice... Prva dama zaplesala uz tradicionalne afričke ritmove i oduševila domaćine

Osim toga, obilaskom Srpske kuće u Parizu, otvorene u okviru Olimpijskih igrara, supruga predsednika Srbije pružila je podršku najboljim sportistima naše zemlje.

Odevne kombinacije gospođe Vučić odavno su postale modne lekcije koje treba slediti. Originalan stil, utemeljen na prefinjenoj eleganciji, dolazi do izražaja u svakoj prilici, bilo da se opredeli za večernju haljinu, belu košulju i pantalone ili sportski autfit.

Ovih dana Tamara Vučić napravila je predah od obaveza i pokazala kako izgleda u trenucima dokolice.

Instagram

 

Brojne dame koje je prate na Instagramu očarala je romantičnom haljinom cvetnog dezena, uz koje je ponela jednostavne espadrile i slamnati šešir.

- Elegancija, lepota, inteligencija, harizma. Sve na jednom mestu. Ova žena sija - samo su neke od pohvala koje je dobila.

Podjednako interesovanje kao i stajling izazvala je i knjiga u njenoj ruci, koja može da posluži kao odlična preporuka šta čitati tokom letnjeg odmora.

Instagram

 

Reč je o romanu Lusinde Rajli, “Mesečeva sestra”, iz serijala “Sedam sestara”.

“Mesečeva sestra” čitaoce vodi kroz veličanstvene škotske visove i ciganske pećine Granade neposredno pred Španski građanski rat, dok prepliće priče dve žene koje tragaju za svojom sudbinom, rizikujući da izgube priliku za ljubav", navodi se u najavi za ovu knjigu, koja važi za literarno remek-delo.

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti