Stravična noć u domu Verice i Veljka, policija intervenisala, mogla se čuti samo jedna jeziva reč

Stravična noć u domu Verice i Veljka, policija intervenisala, mogla se čuti samo jedna jeziva reč

Autor: | 19/08/2024

0

Dom Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića nalazi se na Avali gde je sinoć došlo do nemilog događaja u kojem je čak i policija morala da interveniše.

Suprug modne kreatorke oglasio se na Instagramu i otkrio šta se u nedelju u kasnim večernjim satima dešavalo u njihovoj porodičnoj kući.

Dejan Milićević

 

Naime, kako je Veljko otkrio, u njihovom bliskom komšiluku postoji čovek koji im već više od godinu dana stvara razne probleme.

Ipak, sinoć je bilo neizdrživo pa je policija morala da reaguje, tačnije da se odazovu na poziv poznatog para zbog incidenta koji je kulminirao.

Veljko Kuzmančević je na društvenim mrežama podelio detalje o incidentu, zajedno sa snimkom na kojem se čuje komšija kako viče i izgovara uvrede.

Prema njegovim rečima, komšija je bio pijan i maltretirao celo naselje, izgovarajući pretnje poput „dužan si mi krv” i „Verica da umre”.

Pročitajte: Znate li da je ova poznata dama tetka Slobode Mićalović? Pored majke i sestara, ona joj je najveća podrška

- Gospodin je pijan večeras maltretirao celo naselje, na snimku možete čuti kako sam mu dužan krv, a Verica da umre. Policija u ovom trenutku uzima izjave i pravi zapisnik.

Želeo sam da idemo redovnim putem i da u zapisniku postoji prijava o pretnjama i maltretiranju. 11 godina živimo na Avali i nikada nismo imali ni jedan jedini problem dok se stoka pre godinu dana nije doselila.

Apelujem na policiju i zakon da nas zaštiti od pretnji i maltretiranja da se ne bismo morali štititi sami - napisao je Veljko.

Instagram

 

Dom Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića ipak je njihova oaza mira i sreće, uprkos ovim teškim situacijama koje doživljavaju.

Poznati supružnici se nada da će ovaj put preduzete mere doneti trajno rešenje i zaštitu od daljeg maltretiranja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dejan Milićević

Slične Vesti