On je osvojio Jelenino srce! Karleuša prvi put iskreno o novom dečku: Posle pet godina...

On je osvojio Jelenino srce! Karleuša prvi put iskreno o novom dečku: Posle pet godina...

Autor: | 19/08/2024

1

I dok se godinama spekulisalo o najintirigantnijem razvodu na srpskoj javnoj sceni, ništa manje nije bila komentarisanija tema - novi dečko Jelene Karleuše, iako pop diva nikada nije govorila o ljubavnom životu.

Sve doskoro kada je i zvanično pokrenuta brakorazvodna parnica između nje i Duška posle 16 godina braka i raznih turbulencija i problema koje su imali od 2019. godine.

Dejan Milićević

 

Pevačica se lavovski borila da sačuva porodicu i dom, ali u tome nije imala podršku još uvek zakonitog supruga, te je razvod bio neminovan.

Prethodnih godina bilo je veoma teških trenutaka, porodičnog nasilja i mnogo toga što je Jelena uspela da sakrije od medija i javnosti, pa je tek sad progovorila o svemu.

Pročitajte: Slavljenica u crvenom, torta na pet spratova i vatromet - Ovako je JK proslavila rođendan

U velikom rođendanskom intervjuu, između ostalog, dotakla se razlaza od Duška, ali i otkrila da novi dečko Jelene Karleuše, ili makar neko ko joj dane čini lepšim postoji.

Novi dečko Jelene Karleuše je on

Ko je on, kako izgleda i ostale detalje nije želela da otkriva, već ljubav i sreću ovog puta čuva ljubomorno u svoja četiri zida.

- Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme...

Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio.

Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom.

Instagram

 

To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta.

Ipak, sada joj je veoma teško da zamisli da ponovo staje na „ludi kamen” ali kako i sama ističe, sve je moguće te ne želi ni u čemu da bude izričita: 

- Moram da kažem jednu tajnu, tačnije ne tajnu, već istinu, a to je da je mene svaki muškarac sa kojim sam bila zaprosio. Jedno vreme sam skupljala i to vereničko prstenje, imam ih negde u kutijici, čuvam ih sve.

Pročitajte: Jelena Karleuša danas prima rođendanske čestitke - One najlepše već su pristigle, a Duško Tošić...

Imam i anegdotu sa prvim mužem, Bojanom, naime, nekoliko puta me je verio, pa smo raskidali...

Tako da samo od njega imam nekoliko prstenova i svaki put je bio sve bolji i bolji, sve skuplji i skuplji. Što se braka tiče, kada pomislim na njega, ja odmah zamišljam kakvo bi to venčanje u produkcijskom smislu bilo.

Mislim da bi treći put bila prava ludnica. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć.

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić F.S./ATAImages

Slične Vesti