Prelepa Grkinja je devojka Vase Micića, tek napunila 20 godina, a na Instagramu je prati preko 200.000 ljudi, jasno je i zbog čega

Prelepa Grkinja je devojka Vase Micića, tek napunila 20 godina, a na Instagramu je prati preko 200.000 ljudi, jasno je i zbog čega

Autor: | 19/08/2024

0

Košarkaši Srbije osvojili su bronzu na tek završenim Olimpijskim igrama ali šou su ipak ukrale njihove lepše polovine koje su bile najglasnija i najvernija podrška.

I dok su svi pisali o Nataliji Jokić, Teodori Avramović, devojka Vasilija Micića je vešto izbegavala objektive znatiželjnijih medija.

M. A./ATAImages

 

Nakon veličanstvenog dočeka u Beogradu i čuvenog balkona organizovana je velika proslava u prestižnom prestoničkom restoranu, gde su se okupili svi Olimpijci s lepšim polovinama.

Poglede svih prisutnih ukrala je devojka Vasilija Micića, Marikeli Congu, koja je zablistala u uskoj, elegantnoj, crnoj haljini i ravnim salonkama.

Košarkaš je izabranicu držao za ruku cele večeri, a posebno mu je prijalo što je lepa, javnosti nepoznata devojka dobila niz komplimenata na račun svog izgleda.

Pročitajte: Kakvu taštu Aleksa ima, baš ga je razmazila - Čim dođem u Čačak, ona meni...

Marikeli je studentkinja nautičkih studija, a bavi se i PR-om od 2018. godine, promoterka je i žurki širom Atine. Na Instagramu i TikToku ukupno ima više od 200.000 pratilaca.

Lepa Grkinja je veoma mlada, tek je nedavno proslavila 20. rođendan, a tada je par i ozvaničio vezu kada se Vasa pojavio na rođendanskoj žurki.

M. A./ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Slične Vesti