Ko može luksuznije? Viktor Živojinović i Marko Bijelić pokazali gde i kako letuju (foto)

Ko može luksuznije? Viktor Živojinović i Marko Bijelić pokazali gde i kako letuju (foto)

Autor: | 19/08/2024

1

Viktor Živojinović i Marko Bijelić koriste poslednje dane avgusta da provedu na primorju sa lepšim polovinama dok im obaveze to dozvoljavaju.

Na društvenim mrežama veoma su aktivni, te tako svaki korak podele sa širokim narodnim masama koje ih prate, pa neretko možemo da vidimo u kakvom luksuzu obojica uživaju.

Instagram

 

Brenin naslednik juče nam je pokazao jahtu koja oduzima dah, na kojoj uživa sa devojkom Sofijom Spasojević sa kojom je i pozirao na jednoj od fotografija.

Dok sa druge strane Draganin sin uživa na malo drugačiji način. Uz čašu dobrog vina, martinija, likera ili čega god i pogled na more. Ništa mu više od toga ne treba.

Instagram

 

I dok Viktor Živojinović i Marko Bijelić uživaju u letnjim čarolijama, njihove majke odlučile su da ovu letnju sezonu provedu radno te i jedna i druga gotovo svakog dana nastupaju na Crnogorskom primorju i širom Balkana.

Pročitajte: Viktor Živojinović objavio prvu sliku sa devojkom - Ova zgodna voditeljka osvojila je srce Breninog sina

I oni su vredni momci koji su odavno samostalni i ne zavise od roditeljskog novca, pa se tako uskoro obojica vraćaju poslovnim obavezama.

Podsećanja radi, Živojinović se dugi niz godina bavi ugostiteljstvom, dok je Marko u potpunosti posvećen majčinoj karijeri te organizuje sve vezano za nastupe. 

Instagram

 

Pričalo se da je on njen novi menadžer što ipak nije istina, ali je svakako pevačicina desna ruka, čime se i ona nedavno pohvalila na Instagramu.

Komentari (1)

Loading
Meli 08:46 23.08.2024
Odgovori

Da,da bi mogao bio bi i Marko na Yahti, nažalost mora mama za to još puno da odpeva

Tamara Roksandić Instagram

Najnovije vesti