Filip Živojinović napunio 39 godina, najlepši poklon stigao, Aleksandar najsrećniji

Filip Živojinović napunio 39 godina, najlepši poklon stigao, Aleksandar najsrećniji

Autor: | 20/08/2024

0

Ako se po porodici meri nečije bogatstvo, onda je Filip Živojinović bogat čovek. Osim braće Stefana i Viktora, Filip ima i brata i sestru po majci Marija i Ivu.

Naime, Boba Živojinović je pre braka sa Lepom Brenom bio oženjen Zoricom Desnicom koja mu je rodila sina Filipa. Posle Bobe, Zorica se udala za košarkaša Ivu Nakića, s kojim je dobila sina Marija i ćerku Ivu, s kojima je Filip veoma blizak.

Instagram

 

Brat Filipa Živojinovića je mlad i perspektivan košarkaš. Jasno je da je talenat za košarku nasledio od oca i sada se veoma uspešno bavi ovim sportom.

Mario je rođen u Beogradu, ali već nekoliko godina živi van Srbije, budući da je nakon „Partizana“, igrao za „Real Madrid“, zatim u „Igokei“ a sada se ponovo vratio u srpsku prestonicu.

Ove sezone mladi košarkaš ponovo će obući crno-beli dres, a deluje da se tome najviše obradovao upravo suprug Aleksandre Prijović jer je baš na njegov 39. rođendan Mario predstavljen kao novi igrač „Partizana”.

Brat Filipa Živojinovića jedan je od najuspešnijih mladih košarkaša

Navijači su ga ovacijama dočekali na predstavljanju, a nema sumnje da je Nakić jedno od najjačih pojačanja košarkaškog kluba „Partizan” ove godine.

I dok ljubitelji sporta jedva čekaju da uživaju u njegovim majstorijama, pripadnice lepšeg pola poludele su za sportistom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Mlađi brat Filipa Živojinovića dugi niz godina privlači pažnju lepšeg pola, a devojke lude za njim. Mario je ove godine za Dan zaljubljenih prvi put podelio slike sa devojkom, teniserkom Lenom Karlovčan.

Pročitajte: Filipova mama objavila fotografiju i podelila najveću sreću, vreme je za veliko slavlje

Radi se o 20-godišnjoj igračici, trenutno nerangiranoj na WTA listi, a u svojoj karijeri je više igrala u konkurenciji dubla nego u singlu.

Filip i Aleksandra veoma su ponosni na Marija i dok bude boravio u Beogradu, sigurno će mu biti najveća podrška. 

Instagram

 

A sigurni smo da će i maleni Aleksandar prvi put otići u halu i posmatrati strica dok na terenu dominira i vodi svoj tim do pobede.

Čestitamo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel / Ata Images

Najnovije vesti