Novak Đoković spakovao kofere i napušta dom, bez jednog nije mogao da krene

Novak Đoković spakovao kofere i napušta dom, bez jednog nije mogao da krene

Autor: | 20/08/2024

0

Jeste li ikada razmišljali šta sve sadrži torba Novaka Đokovića pred jedan meč?

Za najboljeg tenisera svih vremena pauza i uživanje nakon osvajanja Olimpijskog zlata su završeni jer je na pragu poseldnji grend slem ove sezone.

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

 

Uživao je Nole sa porodicom i prijateljima na Crnogorskom primorju i u rodnom Beogradu, a sada je došlo vreme da se koferi pakuju i kupuje karta za Njujork.

Na društvenim mrežama on je objavio snimak gde možemo videti kako izgleda torba Novaka Đokovića pred US open, tačnije šta sve teniser sa sobom nosi pred svaki meč.

Jedna stvar nam je posebno privukla pažnju.

Torba Novaka Đokovića obavezno sadrži ovo

Naime, kako je Đoković objasnio, za Vimbldon uvek koristi veću torbu jer mu je potrebno više opreme, dok je za američki grend slem nešto manja iako suštinski sve isto sadrže.

Reketi, kačketi, znojnice, suplementi, kompresivne čarape koje nosi tokom meča, ali nezaobilazni deo svakog njegovog kofera, torbe, ranca je jedna knjižica njemu posebno važna.

U pitanju je knjiga pod nazivom „Sve počinje molitvom" koju Novak čita pred svaki meč, što je sada već postalo ritual, a može se reći da mu je ona i amajlija.

 

 

Kako je Nole otkrio, pripada onoj grupi ljudi koji uvek nose mnogo više od onoga što mu je zaista potrebno, ali i da uvek se pakuje tik pred let, odnosno da sve ostavlja za poslednji čas.

U svom duhovitom maniru otkrio je da on živi „u torbama i koferima” i da to nije nikakva tužna životna priča već realnost koju beskrajno voli.

Pročitajte: Đoković i Pešić se sukobili na proslavi, sve je puklo odjednom, za sve je kriv ON

Ono što je dodatno privuklo pažnju jeste činjenica da se Novak pakuje u dečjoj sobi jer, kako je istakao, mnogo je urednija i čistija od njihove spavaće.

Zvuči neverovatno, zar ne? Ali Stefan i Tara su očigledno deca koja znaju za red te se trude da sobu i prostor u kojem borave održavaju čistim i urednim, čemu su ih roditelji naučili.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Lintao Zhang / Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti