Majko, raduj se! Posle Novaka i Đorđa, Marko doneo sreću u porodicu Đoković FOTO

Majko, raduj se! Posle Novaka i Đorđa, Marko doneo sreću u porodicu Đoković FOTO

Autor: | 21/08/2024

0

Marko Đoković doneo je pravu sreću u svoju porodicu!

Mnogo je bilo razloga za slavlje u kući najboljeg tenisera na svetu. Novakov rođendan u maju, Đorđev u julu, onda je stiglo i olimpijsko zlato, a srce ponosne majke Dijane juče je posebno kucalo za sina Marka, koji je rođen kao drugo dete u slavnoj porodici.

Srdjan Stevanovic / Getty Images

 

Naime, Marko Đoković juče je proslavio svoj 33. rođendan, a povodom toga oglasio se Novak koji je bratu čestitao na orginalan način uz zajedničku fotografiju.

- Srećan rođendan bušicke - napisao je Đoković bratu Marku.

Podsetimo, Marka Đokovića imali smo prilike da vidimo u Novakovom boksu rame uz rame sa Viktorom Troickim, kada je bratu bio najveća podrška na Olimpijskim igrama.

Pročitajte: Ni Sejšeli ni Maldivi - Ovako Marko Đoković letuje sa svojom tajanstvenom Brazilkom

Daleko od kamera, mir je našao sa svojom devojkom Letisijom Tesari, modnom kreatorkom iz Brazila, a par živi u Marbelji u Španiji.

Odluku o preseljenju doneo je zbog toga što više nije želeo da bude pod budnim okom medija, kao ni da živi u Novakovoj senci, međutim njegovom ocu Srđanu teško pada što je Marko tako daleko od porodice, piše Story.

instagram/djokernole

 

Niko ga ne poredi sa Novakom i njegovim uspesima, a borbu sa depresijom uspeo je da dobije i probleme prevaziđe uz pomoć gurua Pepea Imaza, koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera.

Naime, Novak je upoznao Imaza preko svog brata, a prema njemu je odmah osetio veliku zahvalnost, jer je uspeo Marka da izvuče iz opasnih kandži depresije i teškog emotivnog stanja.

Pročitajte: Novak Đoković spakovao kofere i napušta dom, bez jednog nije mogao da krene

Ali, i sam se zainteresovao za predavanja ovog gurua. Iz tog razloga je često i odlazio u Marbelju sa svojom suprugom Jelenom koja je, takođe, oduševljena njegovim metodama, piše „Svet”.

- Marko je bio u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi je i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji, pričao je Imaz u intevrjuu za „La Riohu”, što su prenele „Novosti”.

Instagram / djokomare

 

 

Rođen je 20. avgusta 1991. godine u Beogradu, a kao dečak je krenuo stopama starijeg brata i počeo da trenira tenis.

Međutim, Marko je odustao i posvetio se treniranju mladih tenisera, preduzetništvu i filantropskom radu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATAImages