Seka upravo otkrila: ONA stiže za nekoliko nedelja, Veljko od sreće jedva ovo izustio

Seka upravo otkrila: ONA stiže za nekoliko nedelja, Veljko od sreće jedva ovo izustio

Autor: | 21/08/2024

0

Prinova u domu Seke Aleksić s nestrpljenjem se iščekuje, te kad god pevačica objavi neke novosti, svi se ponadaju da je u pitanju beba na putu.

Ipak, nije tajna da je ona trenutno posvećena karijeri, novim pesmama i pripremi velikog solističkog koncerta, te će trudnoća sačekati.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Muzička zvezda je celog leta nastupala na Crnogorskom primorju, ali i širom Balkana, te će na jesen ući u studio i privesti kraju novi album.

Kako je nekoliko puta isticala, želja joj je da u novembru izbaci novu ploču, a za april naredne godine već je najavila koncert u Areni.

Kao najava za novi album uskoro izlazi Sekina nova numera pod nazivom "Umri do zore". Tačan datum i vreme danas je objavila na Instagramu, pa smo tako saznali da ćemo 19. septembra u 19 časova čuti taktove novog hita.

Aleksićeva nije krila koliko je srećna i ponosna zbog singla, a po tizeru ne sumnjamo da će kako pesma, tako i spot podići neku novu lestvicu u muzičkom i vizuelnom smislu.

Pročitajte: Sram vas bilo! Ljutita Seka Aleksić podigla prašinu novom objavom, obratila se direktno NJIMA

Povodom ovih lepih vesti oglasio se i njen suprug Veljko, komentarišući emotikon srca ispod videa koji najavljuje pesmu.

Poznato je da joj je on najveća podrška, ali i savetodavac kada je karijera u pitanju, te da Seka ništa ne preduzima i izbacuje dok Veljko ne aminuje.

 

 

Iako je sada posvećena karijeri, verujemo da će uskoro stići i prinova u domu Seke Aleksić jer je ona neretko isticala da joj je želja da dobije još jedno dete.

A ako bi mogla da bira, posle dva sina najviše bi volela jednu mezimicu koju bi svi razmazili.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti