Usred priča o Tonijevoj devojci, isplivali detalji o Draganinom partneru: On je...

Usred priča o Tonijevoj devojci, isplivali detalji o Draganinom partneru: On je...

Autor: | 22/08/2024

0

Ljubavni život Dragane Mirković nikada nije bio tema medijskih spekulacija i natpisa sve dok u martu ove godine nije otkrila da je na dve i po decenije braka stavila tačku.

O razlozima razvoda od hrvatskog biznismena Tonija Bijelića nikada nije želela da govori, tek je samo jednom otkrila da oni već tri godine ne žive pod istim krovom.

Antonio Ahel ATA Images / Luka Šarac

 

O brakorazvodnoj parnici, podeli imovine, odnosima među već bivšim supružnicima piše se mesecima, a oni mudro ćute ne želeći intimu da iznose javno.

Dosta se spekulisalo o izvesnoj Tonijevoj novoj izabranici, ali ljubavni život Dragane Mirković tema je o kojoj se ne govori preterano.

Da li zbog toga što je sada posvećena isključivo karijeri ili pevačica ne želi da govori o potencijalnom partneru, ne znamo.

Ipak, njen kolega i veliki prijatelj Aca Lukas, govoreći za medije, otkrio je da li zna šta se dešava na emotivnom planu kod Dragane, kao i da li je možda u njen život ušetao gospodin pravi.

Pročitajte: Reči ovog gospodina Dragani su slamka spasa u procesu razvoda, mnogo joj znači

Na pitanje da joj nije on pronašao novog dečka, Lukas je u svom stilu odgovorio:

- Svašta. Mi u našim godinama ne možemo da imamo ni dečka ni devojku. Možemo da imamo samo prijatelje.

youtube printscreen

 

Ova izjava zaintrigirala je svakog jer se logično nameće da Aca verovatno zna kakav je trenutni ljubavni život Dragane Mirković.

Međutim, kao pravi prijatelj ne želi prerano da otkriva sve detalje već ostavlja njoj da, kada oseti da je pravi trenutak, sreću podeli javno. Ukoliko, podrazumeva se, to i želi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti