Nastupi otkazani, Marina Tadić loše: Bolest je došla i po mene

Nastupi otkazani, Marina Tadić loše: Bolest je došla i po mene

Autor: | 22/08/2024

0

Sve nas je zabrinula vest da je zdravstveno stanje Marine Tadić narušeno.

Kao potvrda ovih navoda stiglo je obaveštenje da su pevačicini svi nastupi do daljeg otkazani, a sada se i ona oglasila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica se naime, oglasila na "Instagramu" potvrdivši pisanja medija o njenom narušenom zdravlju ujedno otkrivši i o čemu se tačno radi.

- Nažalost, virus je došao po mene i napravio mi havariju. Moram da se izvinim svim ljudima koji su rezervisali mesto večeras. Odlažemo za neki drugi vikend - poručila je pevačica.

Sada možemo i odahnuti jer je zdravstveno stanje Marine Tadić samo trenutno narušeno, te verujemo da će uz pravu terapiju ona ubrzo ponovo stati na binu i zapevati sa publikom u glas.

Pročitajte: Napadnuta: Povređena Marina Tadić, pevačici odmah ukazana medicinska pomoć

Podsetimo, Marina je prošla je kroz agoniju kada joj je otkrivena endometrioza, zbog koje je morala na operaciju, nakon čega je uvedena u veštačku menopauzu.

- Ne znam kako sam preživela, a ni kako su to izdržali oni oko mene - rekla je jednom prilikom pevačica koja je morala da se podvrgne ozbiljnoj ginekološkoj operaciji.

- Često idem kod ginekologa i nisam neko ko se zapusti. Zato je dijagnoza došla neočekivano, tim pre što mi je doktor odmah rekao da je najbolje rešenje operacija - rekla je Marina u emisiji "RTS Ordinacija".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Ata Images/Antonio Ahel