Jokiću preti zatvor, počelo suđenje zbog teškog krivičnog dela

Jokiću preti zatvor, počelo suđenje zbog teškog krivičnog dela

Autor: | 22/08/2024

0

Brat Nikole Jokića Strahinja optužen je nakon napada na jednog navijača na NBA utakmici. Kako tvrde, on je optužen za napad trećeg stepena jer je udario navijača na utakmici. Pojavio se i prvi put na sudu.

Stariji brat MVP-a u NBA ligi se pojavio u Okružnom sudu u Denveru, gde je započeto suđenje zato što je udario navijača na utakmici u aprilu.

Dustin Bradford/Getty Images

 

Naime, Strahinja Jokić je udario jednog od navijača tokom rasprave na meču između Denvera i Los Anđeles Lejkersa, a video je postao viralan na društvenim mrežama, nakon čega je 42-godišnjak uhapšen i protiv njega je podignuta optužnica.

Ovoj tuči je prethodila rasprava, a udareni navijač prvobitno nije želeo da ide na sud, da bi uz pritisak medija i javnosti ipak odlučio da to uradi.

Brat Nikole Jokića branio se kod policije rečima da on “nije uradio ništa loše”, dok je Okružni sud u Denveru tražio od Strahinje da ostane dalje od žrtve u ovom slučaju.

Pročitajte: Uhapšen Jokić, zna se razlog!

Takođe, od njega su tražili da ostavi i otiske prstiju, te da se vrati u oktobru kako bi se i sam izjasnio o optužbi.

Naime, Strahinja bi mogao da se nađe i u dosta velikom problemu jer mu prete ozbiljne kazne, čak mogućnost odlaska iza rešetaka.

O ovom nemilom događaju Nikola se nije izjašnjavao za medije, a takav stav imaće i u budućnosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti