Pavla svi znamo, a stariji sin Srne Lango s pravom nosi epitet jednog od najlepših Beograđana (foto)

Pavla svi znamo, a stariji sin Srne Lango s pravom nosi epitet jednog od najlepših Beograđana (foto)

Autor: | 23/08/2024

0

Srna Lango u jednom periodu života karijeru je potpuno zapostavila kako bi se maksimalno posvetila porodici, tačnije dvojici sinova, Aleksi i Pavlu.

Mlađi naslednik koga je dobila u braku sa Irfanom Mensurom je već dobro poznato ime u svetu glume, a malo ko zna kako izgleda i čime se bavi stariji sin Srne Lango, Aleksa Golubović.

ata images/ Marija Mlađen

 

On ne voli medijsko eksponiranje, te je gotovo nemoguće doći do neke njegove fotografije iako mu je zanimanje usko vezano za kamere i umetničku sferu.

Naime, Aleksa je uspešan biznismen koji ima privatni biznis sa ocem dugi niz godina.

– Aleksa je prvo studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli.

Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov.

Sada planira da započne privatni biznis sa svojim ocem – pričala je ranije Srna Lango.

Pročitajte: Srna i Irfan presrećni, sin Pavle doneo lepe vesti! Ponosna majka se brže-bolje pohvalila na mrežama FOTO

Stariji sin Srne Lango godinama je u skladnoj vezi sa devojkom Marijom. Aleksa je Mariju upoznao sa poznatom majkom, sa kojom je Srna u odličnim odnosima, a objavila je i njihovu zajedničku fotografiju sa jedne svadbe.

Juče je za glumicu bio posebno važan dan jer je njen stariji mezimac proslavljao rođendan. Ona mu je na Instagramu uputila emotivnu čestitku, onako kako samo majka to može:

- Na sredini studija zatrebala mi je država s drugačijim pravilima, izdržljivijim igračima, sadržajima koji imponuju i plemenitijim pobudama za sve.

Trebala mi je država nedodirljive baze i vertikale, država u kojoj se deleći množi. Država bez jeftinih i neodbranjivih interesa ... Država nepokorivih bedema. Trebalo mi je i manje sebe u sebi...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

 

Tako sam skicirala zauvek - razlog, brutalne pameti, viška hrabrosti, filigranske duhovitosti... Ah, pardon... i zelenih očiju...

Sve sam naručila. Sve dobila. Više nego sam ikad zaslužila!!!! Nije mi se činilo važno da iko shvati zašto uopšte ili zašto baš tada... Baš tada. Zato. Šta znam... Idu mi te države od tog 22. avgusta...

Hvala ti što si razumeo koliko mi trebaš u ovom Kosmosu da bih umela i htela išta dalje. Srećan rođendan, sinčugetino, Srbijo moja, imovino moja, raskošni moj moj moj idiJote.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Petar Đorđević

Najnovije vesti